Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Придушуючи бунт у фракції "Партії регіонів" Віктор Янукович обіцяв незгодних однопартійців пересаджати по тюрмах

Придушуючи бунт у фракції "Партії регіонів" Віктор Янукович обіцяв незгодних однопартійців пересаджати по тюрмах

Придушуючи бунт у фракції "Партії регіонів" Віктор Янукович обіцяв незгодних однопартійців пересаджати по тюрмах
Про це пише видання Insader з посиланням на власні джерела в парламенті. За словами присутніх, приїхавши в Раду Янукович сказав депутатам, що він просто з лікарні. «У мене був крововилив, я лежав...

Про це пише видання Insader з посиланням на власні джерела в парламенті.

ВІДЕО ДНЯ

За словами присутніх, приїхавши в Раду Янукович сказав депутатам, що він просто з лікарні. «У мене був крововилив, я лежав під крапельницею, але побачивши, що тут відбувається, я приїхав до вас», - переказують депутати слова Януковича.

Також один з регіоналів розповів, що «такого мата я не чув давно». «Він погрожував закатати всіх в асфальт і пересаджати до такої-то матері, говорив, що на кожного з нас у нього є справа», - розповів один з регіоналів.

Реклама

Янукович також заявляв, що «проект Мірошниченка» він обговорював по телефону з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель і віце -президентом США Річардом Байденом, і вони схвалили текст документа. Після чого він сказав, що звільнивши Миколу Азарова з посади прем'єр міністра, він виконав одну з вимог опозиції, але не може постійно «грати в одні ворота» і тепер її черга йти на поступки.

Сергій Тігіпко заявив, що багато депутатів з його групи відмовляються голосувати за «проект Мірошниченка», так як банально побоюються за своє життя. За його словами, днями дев'яти з них громадяни принесли під будинки похоронні вінки. У відповідь президент доручив Андрію Клюєву забезпечити охорону цих регіоналів. Продовжувати дебати з Януковичем Тігіпко не став.

Реклама

Далі президент сказав , що не збирається підписуватися під скасуванням скандального закону Колесніченка-Олійника. І, нарешті, Янукович прямо заявив нардепам - якщо вони не проголосують за «проект Мірошниченка», він увечері виступить з телезверненням до народу, в якому повідомить про розпуск парламенту, а вранці підпише відповідний указ. Після чого призначить позачергові парламентські вибори, а після них, можливо, і позачергові вибори президента.

Перевірити, чи блефує Янукович, регіонали не наважилися, пише видання Після довгих роздумів вони погодилися підтримати «проект Мірошниченка». «Не поспішайте мене судити. Побули б ви один на один з президентом, тоді б зрозуміли», - сказав один з депутатів близьких до Тігіпка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно