Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На прохання Януковича президент Росії направив до України російський спецназ – нардеп Шкіря

На прохання Януковича президент Росії направив до України російський спецназ – нардеп Шкіря

На прохання Януковича президент Росії направив до України російський спецназ – нардеп Шкіря
Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав Зорян Шкіря. «Увага! Важлива інфа від джерела. Повідомили, що в розпачі, Янукович таки звернувся до Путіна за військовою допомогою і той направив в...

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав Зорян Шкіря.

ВІДЕО ДНЯ

«Увага! Важлива інфа від джерела. Повідомили, що в розпачі, Янукович таки звернувся до Путіна за військовою допомогою і той направив в Україну свій спецназ, для так званої ротації», - пише Шкіряк.

За його інформацією, сьогодні, з 13:00 до 18:00 в аеропортах Гостомель (аеропорт заводу Антонова) та Жуляни, можуть висадитися до 1000 бійців РФ, в цивільному.

Реклама

«Звичайно, схожа інформація вже неодноразово з’являлася, але тоді ситуація була інша. Зараз, у Януковича вже реальна проблема - його вертикаль сиплеться. Отже, якщо, не дай Бог, це правда і вони підуть на пряму інтервенцію іноземних загарбників, то це означатиме, що диктатор готовий на кривавий сценарій і вже не може адекватно сприймати реальність. Це агонія режиму. Працівники аеропортів повинні надати правдиву інформацію з цього приводу щодо рейсів з сусідньої держави. Зрештою, ми не зупиняємось. Україна в боротьбі. Всі на Майдан! Бог і Правда з нами! До перемоги!» - заявив політик.

При цьому Штаб національного опору звертається до ЗМІ з проханням взяти під "особливий контроль" аеропорти "Жуляни" і "Гостомель" і також перевірити повідомлення, беручи до уваги власні журналістські стандарти.

Реклама

У прес-службі "Батьківщини" додали, що з різних джерел надходить інформація про прибуття приблизно 1 тис. російських спецназівців, які повинні висадитися в аеропортах "Жуляни" і "Гостомель".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно