Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Опозиція домовилась з Януковичем, що домовлятимуться далі

Опозиція домовилась з Януковичем, що домовлятимуться далі
Опозиція домовилася з Віктором Януковичем припинити силове протистояння і відпустити усіх затриманих на Грушевського Як повідомляє кореспондент, про це на барикадах на вулиці Грушевського заявив...

Опозиція домовилася з Віктором Януковичем припинити силове протистояння і відпустити усіх затриманих на Грушевського

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє кореспондент, про це на барикадах на вулиці Грушевського заявив лідер фракції УДАР Віталій Кличко.

За його словами, глава МВС Віталій Захарченко і Віктор Янукович припиняють силові дії і виступають з публічною заявою про звільнення усіх затриманих.

Реклама

У свою чергу протестувальники також мають утримуватися від застосування сили.

Зі свого боку лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявив: «В результаті тих переговорів – перше, вони готові почати відпускати наших людей з тюрем, вони дати гарантії що вони припинять подальші арешти, в їхніх планах заарештувати близько 300 людей, а протягом трьох днів – близько 1000».

Реклама

«Вони пропонуються наступний механізм ми зараз оголошуємо план: тут проводиться буферна зона між ними та міліцією, але після того, як на сайті ГПУ ми побачимо звернення Пшонки – він має заявити і гарантувати що він завтра зранку дає звернення у суди про зміну запобіжного заходу для наших побратимів», - додав він.

«Друге у Захарченка має бути заява що будуть припинені сафарі, будуть припинені арешти, зранку Пшонка подає в суди відповідні клопотання, за цими клопотаннями суди викликають і відпускають або змінюють міру запобіжного заходу. Наступне, протягом дня близько 40 судів, на тих судах мають бути прийняті рішення по 40 наших затриманих – вони мають бути звільнені», - сказав Тягнибок.

«Вони гарантують, що припиняться переслідування «Беркутом». Офіційно буде заявлено, що «Беркуту» заборонено буде використовувати вогнепальну зброю. Наступне: якщо вони порушують свої умови – то і ми порушуємо», зауважив він.

Реклама

За словами політика, у вівторок відбудеться сесія Верховної Ради, яка має розглядати: «Перше, про ті закони 16 січня; друге, про політичну відповідальність уряду; третє, про закон про декриміналізацію протестів. Якщо приймуть то всі ви хто брав участь – будуть звільнені від відповідальності».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно