Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ледве стояв на ногах: в області сьогодні врятували чоловіка

Ледве стояв на ногах: в області сьогодні врятували чоловіка
Відразу біля вхідних дверей рятувальники натрапили на 41-річного власника оселі, котрого негайно вивели на свіже повітря.
ВІДЕО ДНЯ

8 жовтня, о 07:33, на номер "101" повідомили про пожежу в житловому будинку на вулиці Кошута, що в селищі Батьово Берегівського району. Сильний дим, який виривався назовні з оселі, помітили пильні сусіди. Вони негайно й зателефонували рятувальникам.

До місця події виїхали вогнеборці 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово та державного пожежно-рятувального поста с. В. Добронь. На момент їх прибуття  в будинку спостерігалося дуже сильне задимлення, а осередком пожежі стала житлова кімната.

Реклама

Одягнувши апарати для захисту органів дихання та зору, рятувальники поспішили всередину приміщення. Відразу біля вхідних дверей вони натрапили на 41-річного власника оселі, котрого негайно вивели на свіже повітря.

Читайте також:
Згоріла живцем: подробиці страшної трагедії
Реклама

Чоловік вже добряче надихався ядучого диму й ледве стояв на ногах. Окрім цього у потерпілого було виявлено й термічні опіки верхньої частини тулуба та обличчя, отож рятувальники негайно викликали екстрену медичну допомогу та передали потерпілого під опіку лікарів.

О 08:05 пожежу вдалося локалізувати, не давши полум’ю поширитися на весь будинок. А  для повної ж її ліквідації  надзвичайникам знадобилося ще 40 хвилин. Вогнем було знищено кімнату площею 15 кв. м та наявне там майно. Причина пожежі та збитки  встановлюються.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно