Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпаттям шириться фейкова новина про дистанційне навчання

Закарпаттям шириться фейкова новина про дистанційне навчання

Закарпаттям шириться фейкова новина про дистанційне навчання

Звернення про скасування дистанційного навчання в Ужгородському національному університеті студенти не писали. Про це 19 жовтня повідомив виконувач обов’язків голови студради Ярослав Шелемба.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, у кінці минулого навчального року в "УжНУ" проводили онлайн-опитування "Дистанційне навчання очима студентів". У опитуванні взяли участь 1963 студенти університету денної форми навчання. За результатами опитування — 53,7% студентів готові продовжити навчання у дистанційній формі, а ще 21,6% підтримують змішану форму проведення занять в університеті.

Ввечері 18 жовтня в редакцію "Суспільного Закарпаття надійшло повідомлення з Facebook-сторінки "Асоціації Студентів Закарпаття". Виконувач обов’язків голови студради Ярослав Шелемба розповів, що ні про таку асоціацію, ні про сторінку йому невідомо.

Реклама
Закарпаттям шириться фейкова новина про дистанційне навчання – 01
Читайте також:
УжНУ переходить на дистанційну форму навчання
Реклама

У повідомленні журналісти отримали відкритий лист, в якому "Асоціація студентів Закарпаття" звернулася до ректора УжНУ, міністра освіти і науки України Шкарлета Сергія Миколайовича з вимогою відновити очний навчальний процес. Медійники написали "Асоціації Студентів Закарпаття", щоб дізнатися більше про звернення, однак відповіді поки не отримало.

Сторінка "Асоціації Студентів Закарпаття" фейкова. Асоціації такої не існує

"Перейти на дистанційне навчання — наразі необхідність для того, щоб уберегти здоров’я та життя у студентів", — розповів Ярослав Шелемба. За його словами, ситуацію з дистанційним навчанням студенти чудово розуміють.

"Сторінка "Асоціація студентів Закарпаття" була створена 18 жовтня, близько 17-ї години. Відверто кажучи, ця сторінка є абсолютним фейком, тому що такої асоціації взагалі не існує. Дивлячися в реєстри, можна зрозуміти, що це просто якийсь фейк. – зазначив Ярослав Шелемба.

Реклама

Щодо інформації, яка була вказана на цій сторінці — так само вона є фейковою". Щодо обурення студентів, як виконувач обов’язків голови студради, який спілкується зі студентами, можу сказати що насправді ніякого обурення немає. Студенти чудово розуміють ситуацію, яка зараз склалася, – підсумував Ярослав Шелемба.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно