Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий рік, скоріш за все, буде без снігу – Гідрометцентр

Новий рік, скоріш за все, буде без снігу – Гідрометцентр
Протягом поточного тижня і на початку наступного різких змін погодних умов на території України не передбачається. Про це розповів сьогодні на брифінгу директор Українського гідрометеорологічного...

Протягом поточного тижня і на початку наступного різких змін погодних умов на території України не передбачається. Про це розповів сьогодні на брифінгу директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда, - передає прес-служба ДНС.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Кульбіди, на сьогодні в більшості рівнинних областей сніговий покрив майже зійшов. Температурний режим на 1-3 градуси перевищує норму. "В Україні переважатиме суха погода. Лише в окремі дні може спостерігатися невеликий сніг. У нічні години стовпчики термометрів будуть опускатися до -8/-2 градусів, вдень температура буде близько нуля. На півдні і в центрі температура складе 1-6 тепла", - сказав він.

Торкаючись погоди на Новий рік, Кульбіда повідомив, що найнижча температура повітря спостерігатиметься в східних і південно-східних областях і складе в денні години -5/-1 градус. На півдні і південному заході - 1-6 тепла. У більшості західних, північних і центральних областях опадів не передбачається, температура буде близько 0 градусів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно