Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Революційні коломийки": люди у піснях висловлюють своє невдоволення владою (ВІДЕО)

"Революційні коломийки": люди у піснях висловлюють своє невдоволення владою (ВІДЕО)

"Революційні коломийки": люди у піснях висловлюють своє невдоволення владою (ВІДЕО)
Найпопулярнішим пісенним жанром Євромайдану виявилися коломийки. Традиційну українську мелодику професійні та народні співці використовують, щоб висловити свою політичну позицію. Зокрема, пояснити,...

Найпопулярнішим пісенним жанром Євромайдану виявилися коломийки. Традиційну українську мелодику професійні та народні співці використовують, щоб висловити свою політичну позицію. Зокрема, пояснити, що на їхню думку відбувається в країні, розтлумачити діяльність найвищих керманичів.

ВІДЕО ДНЯ

19 грудня у мережі з'явився кліп від користувача "Анінім". Назву формація обрала у естетиці жартів про "бімбу". Анекдот "Ало, ето анімім, у мітрі бімба" набув популярності, коли 9 та 10 грудня кілька центральних станцій київського метро протягом масових акцій зачиняли начебто тому, що поступила інформація про замінування.

Реклама

"Єднальні" коломийки від Аніміма мають сповнену євроінтеграційних потуг лірику: "Гуляв Вітя Межигір'ям, та й почав стрибати. А народ його угледів, та й почав єднати". Або "Гомоніли-говорили, на майдан зібрались, бо терпіти таку владу дуже заєднались". На тему замінування станцій метро дует теж висловився: "Кіля Бімба дуже злиться, а ми предположим: це от того шо єднатись хоче, но не може". Гурт "Анімім" звертається до українців із проханням: "Всі виходьте на майдана, не лягайте спати, шоб не вийшло в уркагана нас всіх наєднати".

Нагадаємо, у неділю 15 грудня, свої коломийки на сцені Євромайдану виконала співачка і письменниця Ірена Карпа. Текст читала одразу з мобільного, допомагали їй музиканти з київського гурту "Фолькнери". Приспів узяли з їхньої нової пісні - "Євроколиханка".

Реклама

http://youtu.be/vee3dzsz1Mg

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно