Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дитину змусили вживати алкоголь, зняли це на відео і поширили у Фейсбук

Дитину змусили вживати алкоголь, зняли це на відео і поширили у Фейсбук

Дитину змусили вживати алкоголь, зняли це на відео і поширили у Фейсбук

На Закарпатті цієї осені трапився обурливий випадок. 12-річну дитину змусили вживати алкоголь, а потім робили відеозйомку на мобільний телефон і поширювали в мережі "Фейсбук". Згодом хлопчика знайшли п’яним поблизу річки. Журналісти "PMG.ua" з’ясували, що ж трапилося того дня і хто так познущався над дитиною.

ВІДЕО ДНЯ

Випадок, про який йтиметься, трапився ще 1 вересня. Того дня мати не пустила свого сина до школи у Міжгір’я на святкову лінійку, бо була погана погода, падав дощ, а хлопчик був хворий. Жінка залишила сина вдома в селі В.Бистрий, а сама пішла на роботу в Міжгір’я у супермаркет "Шпар".

Як стало відомо журналістці "PMG.ua", жінка розлучена. З колишнім чоловіком вони проживають окремо, за різними адресами. Згідно рішення суду встановлено місце проживання їх неповнолітніх дітей з батьком. Однак їх менший син наразі проживає разом з нею в селі В.Бистрий, оскільки його батько виїхав на сезонні роботи до Чехії.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті зняли на відео групове зґвалтування 14-річної дівчинки

На заробітках чоловік перебуває вже біля 6 місяців, а дітей залишив на виховання та догляд своїм батькам. Тому, менший їх син із середини серпня виявив бажання проживати разом з мамою. Вона з дозволу органу опіки та піклування Міжгірської с/ради забрала дитину до себе.

Реклама

1 вересня її син без дозволу таки приїхав у Міжгір’я і не повідомив про це маму. Лише через деякий час їй передзвонила представник органу опіки та піклування й повідомила, що її сина бачили п’яного на стадіоні "Авангард" у Міжгір’ї .

Схвильована жінка відразу пішла шукати 12-рінчого сина, однак там його не було. Діти, які перебували на стадіоні, розповіли, що її син злякався бабусі і дідуся, які його теж шукали, а тому сховався від них та пішов у невідомому напрямку.

А те, що жінка почула далі, вгазалі не вкладається в голові. Виявляється, старші діти віком 14 років змусили її сина вживати алкоголь, а потім робили відеозйомку на  телефон і поширювали в мережі "Фейсбук".

Реклама

Налякана мати зателефонувала до поліції, оскільки було зрозуміло з відеозйомки, що дитина не орієнтується в просторі та не усвідомлює свої дії із-за вживання алкоголю. Хлопчик був переляканим та у відчаї. На щастя, до кінця дня вони спільно з працівниками поліції знайшли її сина біля річки.

Нещодавно суд визнав жінку винуватою у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 184 КУпАП, і застосував попередження до жінки, яка неналежно виховує 12-річного сина. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно