Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сільська рада на Закарпатті купила кросовер Toyota RAV4 за понад мільйон

Сільська рада на Закарпатті купила кросовер Toyota RAV4 за понад мільйон

Сільська рада на Закарпатті купила кросовер Toyota RAV4 за понад мільйон

Зарічанська сільська рада купила кросовер Toyota RAV4 за 1 млн 30 тис. грн. Договір про придбання автомобіля голова сільради Марина Васько підписала у понеділок, 25 жовтня. Постачальник – ужгородська компанія «Карат Мотор».

ВІДЕО ДНЯ

Відповідно до даних системи Pozorro, сільрада Заріччя, що в Іршавському районі, оголосила закупівлю легкового автомобіля 15 вересня 2021 року, участь у тендері взяли дві компанії – ТзОВ «Карат Мотор» з Ужгорода та «Алмаз Мотор Лтд» із Дніпра.

Сільська рада дуже детально описала технічні характеристики автомобіля, який планується придбати, включно з бажаним кольором та вимогами щодо рівня комфорту: це мав бути п’ятидверний кросовер кольору сірий металік із системою безпеки та круїз-контролем, з мультимедійною системою та кольоровим сенсорним дисплеєм. Сільрада також прописала вимоги щодо додаткової комплектації – зимову гуму, тонування скла передніх та задніх дверей, встановлення сигналізації та інше.

Реклама
Читайте також:
Конфлікт на Закарпатті: сільський голова здивував заявою

Переможцем тендеру стала ужгородська фірма «Карат Мотор» з пропозицією ціни авто в 1 млн 30 тис. грн. Договір про поставку кросовера Toyota RAV4 Зарічанській сільській раді уклали у понеділок, 25 жовтня. Автомобіль має бути доставлений сільраді до 31 жовтня.

Реклама

В оголошенні та у тендерній документації сільська рада Заріччя не вказала, для чого купується автомобіль. Журналістам наразі не вдалося отримати коментар щодо придбання Toyota RAV4 від голови сільради Марини Васько, – за телефоном, вказаним на офіційному сайті Зарічанської сільської ради, неможливо зателефонувати. На електронний лист сільрада теж поки не відповіла.

За даними YouControl, компанія «Карат Мотор» зареєстрована в Ужгороді у 2007 році. Відповідно до даних офіційного сайту «Карат Мотор», це – єдиний офіційний дилер Toyota Україна у Закарпатській області. Засновником та власником компанії є Василь Пацкан.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно