Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З дня на день у Закарпатті можуть запровадити "червону" зону карантину, – очільник Берегівської ТГ

З дня на день у Закарпатті можуть запровадити "червону" зону карантину, – очільник Берегівської ТГ

З дня на день у Закарпатті можуть запровадити "червону" зону карантину, – очільник Берегівської ТГ

За останні два тижні на території Берегівської ТГ зафіксоване значне зростання захворюваності на коронавірус. Згідно з поданими даними, за період з 1 вересня 2021 року по 26 жовтня 2021 року на території Берегівської ТГ захворіли 197 осіб. Із них наразі активно хворіють та продовжують лікування – 104 особи (різке зростання хворих за останні 2 тижні).

ВІДЕО ДНЯ

Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив очільник громади Золтан Бабяк.

Слід зазначити, що зі вказаної кількості пацієнтів 90% взагалі не мали жодної дози антиковідної вакцини. За зазначений період померли 4 особи (всі були невакциновані).

Реклама
Читайте також:
"Вакцинація чи реанімація?": у мережі оприлюднили фото з Центру легеневих хвороб в Ужгороді

З 21 жовтня 2021 року в закладі КНП "Берегівська лікарня імені Бертолона Ліннера Берегівської міської ради" відкрите знову "ковідне" відділення. Наразі в Берегівській лікарні з коронавірусною хворобою перебувають 33 особи, із яких 17 осіб госпіталізовані з території Берегівської ТГ. У важкому стані (в реанімації) перебувають 5 осіб, в тому числі 1 пацієнт підключений до апарату ШВЛ.

Реклама

На сьогоднішній день Закарпатська область знаходиться в "жовтій" зоні. Однак, у зв’язку із різким погіршенням епідемічної ситуації як в регіоні, так і на території Берегівської ТГ, Державна комісія з питань ТЕБ та НС (м.Київ) з дня на день може встановити "червоний" рівень епідемічної небезпеки через погіршення показників.

"Щоби уникнути введення "червоної" зони, а також складного перебігу хвороби та її негативних наслідків для здоров’я, необхідно якомога швидше кожному повнолітньому мешканцю вакцинуватися. На території Берегівської ТГ можна щодня безкоштовно зробити щеплення від COVID-19 у Центрі вакцинації (м. Берегово, вул. Бертолона Ліннера, 2, адміністративний корпус АЗПСМ №1) та пунктах щеплення в амбулаторіях. Працює центр згідно з графіком роботи: щоденно з 09.00 до 15.00 к.ч. (у вихідні - з 09.00 до 16.00 к.ч.). У пунктах наявні доступні вакцини: Pfizer, CoronaVac та AstraZeneca", – додав Золтан Бабяк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно