Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • США заборонили в’їзд до своєї країни окремим українським бізнесменам

США заборонили в’їзд до своєї країни окремим українським бізнесменам

США заборонили в’їзд до своєї країни окремим українським бізнесменам
Заступник Гендиректора "Центру Разумкова" Валерій Чалий повідомив, що США вже закрила в'їзд на територію деяким український бізнесменам. "Для тих,хто літає у Лондон, а у Штати вилетіти вже не...

Заступник Гендиректора "Центру Разумкова" Валерій Чалий повідомив, що США вже закрила в'їзд на територію деяким український бізнесменам.

ВІДЕО ДНЯ

"Для тих,хто літає у Лондон, а у Штати вилетіти вже не може", - уточнив він. Ведуча додала, що український бізнесмен Ринат Ахметов сьогодні літав до Лондона.

Додамо, що власником найдорожчого помешкання у Лондоні є український бізнесмен, власник ЗАТ "Систем Кепітал менеджмент" Ринат Ахметов. Вартість його квартири становить $220 млн.

Реклама

Валерій Чалий також наголошує, що Європарламент сьогодні обговорював резолюцію щодо України та повідомив, що у "проекті цієї резолюції немає слів про санкції проти української влади".

Проте Чалий наголошує, що у Європарламенті все-таки є голоси за введення санкцій.

Реклама

Зауважмо, що сьогодні, 12 грудня, Європарламент буде розглядати ситуацію в Україні та може прийняти резолюцію щодо країни.

Нагадаємо, петицію, в якій міститься прохання до адміністрації президента США запровадити санкції проти президента України Віктора Януковича за відмову від підписання Угоди про асоціацію з ЄС підписало вже більше 100 тисяч людей. Це ще не означає, що США введуть санкції проти представників української влади.

Білий дім її перегляне та надішле до відповідних фахівців в уряді. А ті вже дадуть офіційну відповідь, яка буде розміщена на веб-сайті Білого дому та надіслана на електронну пошту усіх підписантів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно