Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка в один день втратила і чоловіка, і сина

Закарпатка в один день втратила і чоловіка, і сина

Про трагедію родини з Берегівщини знають у всій області. Взимку 2020 року на озері біля Мужієва загинули двоє чоловіків – батько та син.

ВІДЕО ДНЯ

У цей день обоє перебували на риболовлі, проте лід виявився занадто тонким і в одну мить батько Михайло провалився під кригу. Син намагався його врятувати, але зусилля виявилися марними.

Сьогодні заступник голови Закарпатської ОДА Іштван Петрушка вручив матері загиблого державну відзнаку. Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив Ярослава Лейзу орденом «За мужність» III ступеня.

Реклама

Читайте також:  Син загинув, намагаючись врятувати батька: подробиці трагедії, яка сколихнула Закарпаття

«Вручити таку високу державну нагороду – це почесна місія для мене. Ярослав був багатодітним батьком, після його смерті сиротами залишилося четверо дітей, троє з яких неповнолітні», – підкреслив Іштван Петрушка.

Реклама

Уся трудова діяльність Ярослава Лейзи пройшла в природоохоронних органах системи Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України. Колеги розповідають, що чоловік за весь період роботи зарекомендував себе як працелюбний, досвідчений спеціаліст, він ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч.

«Насправді важко зрозуміти біль жінки, яка в один день втратила свою надійну опору – втратила і чоловіка, і сина. Такі герої завжди у нашій пам’яті», – зауважив Іштван Петрушка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно