Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники помітили ввечері у лісі жінку

Прикордонники помітили ввечері у лісі жінку

Ввечері 1 листопада прикордонники Чопського загону затримали поблизу села  Ужгородського району 7 невідомих, що намагалися дістатися Словаччини у незаконний спосіб.

ВІДЕО ДНЯ

Про можливу появу чужинців у прикордонні правоохоронців сповістив сигналізаційний комплекс. Під час перевірки району спрацювання прикордонний наряд виявив поблизу загороджувального паркану рукавицю. Ділянку кордону поблизу місця виявлення рукавички перекрили додатковими нарядами та розпочали пошуки ймовірних правопорушників.

Читайте також:
Нелегали намагались поза пунктом пропуску перетнути кордон
Реклама

Спершу прикордонники помітили у лісі жінку. Правоохоронці затримали невідому, проте пошуки не припинили. Неподалік місця виявлення правопорушниці невдовзі виявили ще шістьох іноземців. Усі назвалися громадянами Індії. Затримані мали при собі посвідки на тимчасове проживання в Україні, деякі з них були давно протерміновані.

Як повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, із метою притягнення до адміністративної відповідальності та з’ясування обставин правопорушення, іноземців доставили у прикордонний підрозділ.

Реклама

Після встановлення особи їх притягнуть до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Подальшу долю нелегалів вирішить суд.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно