Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юлія Тимошенко оголосила безстрокове голодування

Юлія Тимошенко оголосила безстрокове голодування
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила безстрокове голодування. Про це повідомив її захисник Сергій Власенко на мітингу під Українським домом. "Я горда відчувати себе частиною такого величного та...

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила безстрокове голодування.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив її захисник Сергій Власенко на мітингу під Українським домом.

"Я горда відчувати себе частиною такого величного та сильного народу, який зміг здобути державну незалежність та зберегти її попри все. Зміг пережити голодомор та радянські тортури, зміг піднятися, вибороти свою свободу під час Помаранчевої революції та знайшов в собі сили повстати сьогодні на всіх Європейських майданах, щоб знову перемагати", - заявила вона.

Реклама

"Мені боляче, що я не можу зараз фізично бути разом з вами, що не можу зараз разом з вами дихати святим повітрям єдності, свободи та боротьби, який завжди був на нашому Майдані. Але, попри грати, кожна моя часточка зараз разом з вами живе та вірить в нашу перемогу", - звернулася екс-прем'єр до українців.

"На знак єдності та солідарності з усіма, хто зараз бореться на всіх Євромайданах в Україні та в світі, я оголошую безстрокове голодування з вимогою до Януковича підписати угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС", - пояснила Тимошенко.

Реклама

"Ідіть вперед, не відступайте, ідіть до перемоги. Якщо 29 числа Янукович не підпише угоду про асоціацію, то зметіть його із лиця землі, разом із його корупційними метастазами", - закликала вона.

Власенко також розповів, що Тимошенко із підручних засобів зробила собі прапор Європейського союзу і вивісила у лікарні у Харкові.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно