Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ввечері трагічно загинула закарпатка

Ввечері трагічно загинула закарпатка

Працівники поліції Закарпаття розпочали слідство за фактом дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула  72-річна жінка-пішохід. У справі призначено ряд експертиз для встановлення всіх об’єктивних  обставин ДТП. 

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
На Закарпатті, катаючись на квадроциклі, чоловік розбився на смерть

Вчора, 13 листопада, о пів на восьму вечора на лінію «102» звернулася  44-річна мешканка Берегівщини, водійка автомобіля «Skoda SuperB». Жінка повідомила, що на вулиці Ардовецькій у селі Підвиноградів Берегівського району вона допустила  наїзд на пішохода.

Реклама

За викликом виїхала слідчо-оперативна група поліції Виноградова. На місці події правоохоронці попередньо встановили, що водійка іномарки рухаючись населеним пунктом  у напрямку райцентру не впоралася  з керуванням та скоїла наїзд на 72-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу поза межами пішоходного переходу. 

Внаслідок отриманих травм пенсіонерка померла дорогою до лікарні. Поліцейські освідчили жінку та встановили, що за кермом вона перебувала  тверезою. Автомобіль помістили на спецмайданчик поліції.

Реклама

За фактом аварії слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілої). Слідство у справі триває.

Нагадаємо, що днями на Закарпатті в ДТП загинула 16-річна дівчина.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно