Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Шляхи до перемоги у номінації "Компанія року"

Будь-яка історія компанії − це прогрес думок і зусиль, які спрямовані на стопроцентний успіх.

ВІДЕО ДНЯ

Саме так можна описати розвиток і становлення двох компаній.

Історія створення Товариства з обмеженою відповідальністю «НАФТОГАЗХІМ СЕРВІС» розпочинається з 2013 року − саме в той час у засновників підприємства з’явилась ідея та прагнення розширити географію промислової автоматизації. Реалізація даного задуму привела до створення команди спеціалістів, об’єднаних спільною метою – створити інжинірингову компанію №1 на ринку України. Інжиніринг являє собою інженерно-консультаційні послуги зі створення підприємств і об’єктів. Він є важливим методом збільшення ефективності вкладеного капіталу.

Реклама
Шляхи до перемоги у номінації "Компанія року" – 01

Компанія «НАФТОГАЗХІМ СЕРВІС» виросла з заводських відділів автоматизації. Проводилась поступова автоматизація попередника ТОВ «НГХ СЕРВІС», впровадження сучасних контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (КВПтаА), а також автоматизованої системи керування технологічним процесом (АСК ТП) та заміна застарілого обладнання. До складу компанії увійшли висококваліфіковані спеціалісти, об’єднані спільною метою і знаннями, як її досягти, розуміючи при цьому, що внесок кожного в спільну справу є дуже важливим.

Реклама

У 2014 році розпочався новий етап в розвитку компанії. Було укладено угоди на сервісне обслуговування, ремонт обладнання технологічних об’єктів між ТОВ «НАФТОГАЗХІМ СЕРВІС» і ТОВ «Карпатнафтохім», ТОВ «ЕНЕРГІЯ І ГАЗ УКРАЇНА» і ПАТ «Одеський НПЗ». Це дало можливість консолідувати зусилля всіх фахівців із розширення на цих підприємствах промислової автоматизації – застосування нових технологій, розвиток функціональних та зручних сервісів для клієнтів. Сумлінне виконання зобов’язань перед замовниками, відмінна якість послуг, зростання обсягів замовлень дали змогу компанії створити нові робочі місця – з 1 січня 2015 року до команди ТОВ «НГХ СЕРВІС» прийняті нові кваліфіковані фахівці КВПтаА та АСК ТП «Одеського НПЗ».

Відповідальність за доручену справу, співпраця з партнерами та досягнення найвищого результату – це одна з формул успіху адміністрації та колективу підприємства «НАФТОГАЗХІМ СЕРВІС».

Система ефективного управління, продуманий маркетинг, стабільні фінансові показники компанії були проаналізовані Всеукраїнським галузево-аналітичним центром і дали змогу ТОВ «НАФТОГАЗХІМ СЕРВІС» бути представленою до заслуженої нагороди на статус «Компанія року 2020». Ця відзнака підтверджує надійність компанії, престижність роботодавця і позитивну динаміку розвитку. Всі ці досягнення дозволили ТОВ «НАФТОГАЗХІМ СЕРВІС» увійти до реєстру «Кращих постачальників товарів та послуг», згідно КВЕД: 33.20 «Установлення та монтаж машин і устаткування».

Реклама

Компанія отримує нагороду вже не вперше. За результатами роботи у своїй галузі вона була відзначена як «Компанія року 2019». У 2018 році Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва організація була відмічена в Національній номінації «Вибір споживача 2018», що є безумовним свідченням лідерства підприємства у своїй галузі, відкритості до змін, глибокого розуміння потреб ринку та здатності пристосовуватися до нових викликів.

На сьогодні до складу компанії входить близько 200 досвідчених спеціалістів. За останні 10 років фахівцями, що увійшли до складу компанії, було виконано понад 100 проєктів, а кращі співробітники були відзначені іменними відзнаками від Всеукраїнського галузево-аналітичного центру у 2017, 2018 і 2020−х роках.

Партнери повністю довіряють ТОВ «НАФТОГАЗХІМ СЕРВІС», адже підприємство роками напрацьовувало визнання. Серед них: корпорація «Yokogama Electric Corporation», компанія «Дельта», корпорація «Eaton», компанія «WM Україна», компанія «Phoenix Contact», компанія «Rittal», компанія «ECM ECO Monitoring», ТОВ «Енергія та газ Україна», ПАТ «Одеський Нафтопереробний Завод», ТОВ «Карпатнафтохім».

Багаторічний досвід роботи з партнерами, в тому числі міжнародними, дає змогу ТОВ «НГХ СЕРВІС» сьогодні вибудовувати свій бізнес за європейським принципом. Це дозволяє підприємству постійно підвищувати стандарти клієнтського обслуговування і впроваджувати інноваційні і комплексні рішення в промисловій автоматизації.

За словами керівника підприємства Юрія Григоренка, ми ще побачимо не одну перемогу цієї компанії: «Попереду безліч досягнень, на яких команда обіцяє не зупинятися, а спрямовувати весь свій досвід, знання і компетенцію в допомогу Замовникам, на їх шляху до успіху». https://www.ogcs.com.ua/

Шляхи до перемоги у номінації "Компанія року" – 02

Історія становлення ще однієї гідної компанії ТОВ «ФОРТЕЦЯ−РІВНЕ» почалася у 2016 році. На підготовку і впевнений старт пішов майже рік. Праця команди принесла відмінний результат і вже у 2018 році компанія була визнана однією з кращих у своїй галузі, що підтвердилося Національним сертифікатом «Компанія року 2018» і засвідчило всім клієнтам і партнерам, що ТОВ «ФОРТЕЦЯ−РІВНЕ» − надійний та перспективний компаньйон і престижний роботодавець, що гідно утримує позиції лідера на ринку, планує і надалі зміцнювати свій статус у бізнесі.

Реклама

Працюючи на ринку продажів роз’ємів і компонентів для радіотехніки, компанія змогла завоювати довіру своїх клієнтів і сформувати репутацію надійного ділового партнера. Співпраця з провідними вітчизняними та закордонними виробниками дозволяє пропонувати своїм клієнтам тільки якісні радіокомпоненти за найбільш вигідними цінами. А різноманітний асортимент продукції дозволяє підібрати й купити всі необхідні деталі на одному сайті.

До кінця 2019 року було сформовано і систематизовано необхідні напрацювання, а також зібрано достатньо аналітичної інформації, щоб кардинально замислитися про розширення бізнесу. Адміністрація і колектив підприємства, своєчасно реагуючи на зміну кон’юнктури ринку і враховуючи запити та побажання всіх його учасників, визначили ще два пріоритетних напрямки розвитку компанії. Так, з’явилися товари з Італії та Греції (колготки, білизна, оливкова олія та оливки). Разом з тим, команда приділяє багато уваги побудові якісного сервісу, впроваджуючи в роботу організації новаторство і клієнтоорієнтованість, залишаючись при цьому лідером у своїй галузі серед споріднених підприємств. Всі ці досягнення дали змогу компанії ТОВ «ФОРТЕЦЯ−РІВНЕ» бути представленою до заслуженої відзнаки на статус «Компанія року 2019». Це говорить не тільки про високий професіоналізм, стабільність, якість послуг, яким довіряють споживачі, але й про відмінно налагоджені бізнес-процеси підприємства.

На окрему увагу заслуговує злагоджена робота команди й простота взаємодії. Вибравши відповідні товарні пропозиції, залишиться тільки оформити замовлення. Зробити це можна через форму на сайті або зв’язавшись за контактними номерами телефонів, а також відправивши заявку на пошту. Якщо виникли складнощі при виборі, можна звернутися до співробітників компанії. Вони допоможуть зорієнтуватися в представленому асортименті та підібрати потрібний товар. 

У 2020 році підприємство ще раз довело свої високі позиції, здобувши нагороду «Компанія року 2020». За роки роботи Фортеця-Рівне не тільки досконало вивчила особливості національного ринку, але й здобула великий досвід швидко відповідати на його потреби. Для зручності клієнтів доставлення товарів здійснюються різними транспортними перевізниками. Формування і надсилання замовлень виконуються в найкоротші терміни.

«Так, ми не знаємо, чого очікувати в наступному році. Тому ми працюємо і будуємо майбутнє вже сьогодні! І, попри тривожну невизначеність у світі, ми беремо на себе сміливість все-таки планувати: вибудовуємо пріоритетність завдань, знаходимо оптимальні підходи та розглядаємо нові напрямки з урахуванням неоднозначних життєвих реалій. А мета у нас зрозуміла навіть дитині: бути кращими у своїй справі!» − говорить Костянтин Зварич, директор компанії. https://recinua.com

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно