Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

УКРАЇНА ПОКИ БІЛЬШЕ НЕ ХОЧЕ ДО ЄВРОПИ. ТАК ВИРІШИВ УРЯД

УКРАЇНА ПОКИ БІЛЬШЕ НЕ ХОЧЕ ДО ЄВРОПИ. ТАК ВИРІШИВ УРЯД
Уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС. Таке розпорядження оприлюднено у четвер. "Призупинити процес підготовки до укладання Угоди про...

Уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

ВІДЕО ДНЯ

Таке розпорядження оприлюднено у четвер.

"Призупинити процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та ЄС, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їх державами — членами, з іншої сторони, і дію рішення Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 р. "Про підготовку до підписання проекту Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом і його державами — членами, з іншої сторони", - сказано в розпорядженні.

Реклама

Згідно з розпорядженням, таке рішення ухвалено "з метою вжиття заходів щодо забезпечення нацбезпеки, більш детального вивчення та опрацювання комплексу заходів, які необхідно здійснити для відновлення втрачених обсягів виробництва та напрямів торговельно-економічних відносин з Російською Федерацією та іншими державами — членами СНД"

Крім того, метою в розпорядженні названо "формування належного рівня внутрішнього ринку, який забезпечував би паритетні відносини між Україною та державами — членами Європейського Союзу, що є базовим принципом міжнародного права і основою економічної безпеки держави".

Реклама

Розпорядлженням Азаров доручив МЗС, Мінекономрозвитку і Мінпромполітики запропонувати ЄС та Росії утворити комісію на тристоронній основі для опрацювання питань,.

"Відновити активний діалог з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу і державами — членами СНД щодо пожвавлення торговельно-економічних зв’язків з метою збереження та зміцнення спільними зусиллями економічного потенціалу держави", - сказано у розпорядженні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно