Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Одна родина перерахувала закарпатцю Павлику Мотичці 5 мільйонів

Одна родина перерахувала закарпатцю Павлику Мотичці 5 мільйонів

Одна родина перерахувала закарпатцю Павлику Мотичці 5 мільйонів

Сім’я Максима Антонишина із Тернополя, який нещодавно виграв ліки від СМА в лотерею, перерахувала дворічному закарпатцю Павлику Мотичці, який теж бореться із СМА, 5 млн грн.

ВІДЕО ДНЯ

Також рідні хлопчика повідомили, що за один день, 15 листопада, небайдужим людям вдалося зібрати ще понад 1,8 млн грн для допомоги Павлику. Про пожертвування 5 млн грн для хлопчика із СМА повідомила його мама, Марія Мотичка.

Одна родина перерахувала закарпатцю Павлику Мотичці 5 мільйонів – 01
Реклама

«Сама й досі не можу повірити. Саме завдяки вам, волонтерам, простим небайдужим людям нам вдалося зібрати рекордні для нашого збору 1,8 млн грн. Особливу подяку ми висловлюємо нашим благодійникам, сім’ї Максимчика Антонишина. Ця сім’я зворушила мене несподіваною новиною. Пишу, а руки до сих пір тремтять, а очі повні сліз… Максимчик не просто подвоїв наш вчорашній рекорд, а перерахував нам 5 мільйонів гривень», – написала Марія Мотичка у Facebook.

Читайте також:
Маленький важкохворий закарпатець потребує допомоги. Небайдужих просять допомогти зібрати гроші на найдорожчі ліки у світі
Реклама

Напередодні волонтери, які займаються збором коштів для 2-річного Павлика Мотички, оголосили, що усі кошти, відправлені на рахунки хлопчика у понеділок, 15 листопада, подвоїть анонімний благодійник. Благодійниками виявилися батьки Максима Антонишина із Тернополя, їхній син у вересні виграв у лотерею ліки від СМА.

Нагадаємо, Павлик Мотичка із села Синевир Міжгірського району має важкий діагноз – спінальна м’язова атрофія. Для того, щоб врятувати життя і здоров’я дитини, потрібні найдорожчі у світі ліки – укол від СМА, вартістю 2 млн доларів. На Закарпатті вже неодноразово влаштовували масові благодійні заходи для того, щоб допомогти родині Павлика зібрати кошти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно