Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліція провела у Мукачеві спеціальну операцію: опубліковано відео

Поліція провела у Мукачеві спеціальну операцію: опубліковано відео

Поліція провела у Мукачеві спеціальну операцію: опубліковано відео

Сьогодні, 19 листопада, співробітники Мукачівського районного управління поліції спільно з місцевими працівниками ДСНС провели операцію «Маячок», під час якої перевірили дотримання правил дорожнього руху місцевими водіями. Поліцейські офіцери громади супроводжували рятувальників під час виїздів та слідкували за тим, як водії реагують на спецсигнали такого транспорту та чи надають їм перевагу в русі.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Водіїв, які втікають із місця ДТП, вираховують за допомогою камер спостереження

«Захід проводився, щоб нагадати всім учасникам дорожнього руху, що, поступившись дорогою оперативно-рятувальній машині, вони можуть посприяти безпечному та швидкому проїзду рятувальників. Адже ті поспішають на допомогу людям. Від їхньої оперативності може залежати не лише порятунок майна, але й життя», – розповідає поліцейський офіцер Мукачівської територіальної громади Василь Меренич.

Реклама

Подібні перевірки влаштовуються у різних районах нашої області, щоб перевірити законослухняність водіїв. Поліція відзначає, що більшість із них пропускає спецтранспорт та швидко реагує в подібних ситуаціях. Тих, хто не надає перевагу в русі, поліція притягує до відповідальності за ч.3 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За такі неправомірні дії водіям передбачений штраф розміром 680 гривень.

Поліція наголошує, що операцію «Маячок» проводитиме і надалі, щоб кожен водій пам’ятав, що, сідаючи за кермо, потрібно дотримуватися усіх правил дорожнього руху.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно