Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові сталась смертельна пожежа

У Рахові сталась смертельна пожежа
ВІДЕО ДНЯ

24 жовтня на Рахівщині сталася справжня трагедія. У будинку, розташованому на вул. Гаджі в Рахові, де проживали 4 сім’ї, відбулася пожежа, яка не просто знищила будівлю, а і забрала життя у 86-річної бабусі, Софії Григорчук.

Деякі члени родини потрапили до лікарні з опіками, а у той час інші робили усе можливе, аби звернути увагу на свою біду, і отримати хоча б якусь допомогу. Загорання, що сталося через коротке замикання, виникло в кімнаті, де на той момент перебувала 86-річна жінка.

Реклама

Через те, що будівля була дерев’яною, вогонь поширився на житловий будинок. Сусіди, що побачили пожежу, встигли врятувати від полум’я жінку, яка знаходилася на другому поверсі оселі. А от врятувати 86-річну бабусю, яка на момент пожежі знаходилася у кімнаті на першому поверсі, врятувати не вдалося.

Читайте також:
У селищі Воловець вирувала пожежа
Реклама

Полум’я знищило крівлю житлового будинку та прибудови, а також пошкодило дах сусіднього помешкання. Загалом тут проживало 4 сім’ї, три яких наразі проживають у друзів та знайомих. Проте у аварійній будівлі все ще проживають її власники.

Потерпілі просять усіх небайдужих не проходити повз, і будуть раді будь-якій допомозі. Підтримку великій родині надав і народний депутат України Василь Петьовка. Адже у осінньо-зимовий період залишитись без даху над головою – чи не найжахливіше, що могло спіткати родину, яка і без того мусить переживати важку втрату – смерть своєї рідної бабусі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно