Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чорна п’ятниця 2021 (або Black Friday 2021) розпочалась у магазинах Фокстрот, Алло та інших

Чорна п’ятниця 2021 (або Black Friday 2021) розпочалась у магазинах Фокстрот, Алло та інших

Чорна п’ятниця 2021 (або Black Friday 2021) розпочалась у магазинах Фокстрот, Алло та інших

Чорна п’ятниця 2021 або Black Friday припадає на 26 листопада. Саме тоді в магазинах і гіпермаркетах розпочинаються шалені знижки та розпродажі. Зазвичай, Чорна п’ятниця триває кілька днів, аби всі охочі змогли придбати товари за знижкою. 

ВІДЕО ДНЯ

Чорна п’ятниця надзвичайно популярна серед тих, хто любить скуповуватись онлайн. Цього Black Friday 2021 очікується з 22 по 29 листопада включно. Усе залежить від конкретної мережі магазинів – чорна п’ятниця в "Епіцентрі" може відрізнятись від ічорної п’ятниці у "Розетці". 

За прогнозами, у Black Friday 2021 найбільший попит матиме різноманітна електроніка: телевізори високого розширення, мобільні телефони, гаджети, професійні камери, ігрові консолі, електросамокати, гіроборди тощо.

Реклама
Читайте також:
В Україні оновлять перелік товарів, які не можна повернути в магазин після купівлі

Де шукати знижки

Вибір онлайн-магазинів таплатформ, де діятимуть найвигідніші знижки, величезний. Серед них як українські, так і відомі на увесь світ.

Реклама

АЛЛО

Чорна п’ятниця в АЛЛО вже розпочалась. Як повідомляють у мережі магазинів: "Ціни в АЛЛО пробили дно".

Знижки на гаджети, смертфони та іншу техніку триватимуть до понеділка, 29 листопада.

Епіцентр

У мережі гіпермаркетів "Епіцентр" чорна п’ятниця триває аж два тижні – із 17 по 30 листопада.

Реклама

А саме цього тижня, із 22 по 28 листопада, в "Епіцентрі" діятимуть знижки Black Friday 2021 від 30% до 90%.

Amazon

Один із найбільших і найпопулярніших магазинів у світі це – Amazon. Під час закупів – дозволяється робити оплату закордонними картками, тобто не потрібно переводити гривні в долари. А знижки на платформі можуть сягати понад 90%.

Купувати товари тут можна не лише в самого магазину, а й у підприємців, які орендують собі місце на торговому майданчику. Тобто це вже можна назвати своєрідним інтернет-ринком.

Проте зазначимо, що у компанії нема можливості доставляти покупки в Україну, тому доведеться докласти зусиль, щоб розібратися, як оформити доставку.

ZARA HOME

ZARA HOME у чорну п’ятницю також пропонує знижки, але список акційних товарів досить обмежений – на найдорожчі речі знижки не поширюються.

Широкий вибір домашнього текстилю, різноманітних аксесуарів, прикрас, постільної білизни надає фірмовий магазин ZARA HOME. Там можна знайти канцтовари і різні предмети для творчості.

Фокстрот

У мережі магазинів "Фокстрот" чорна п’ятниця триває увесь тиждень – із 22 по 29 листопада. Знижки на техніку, зокрема телевізори, пральні машини, мікрохвильові печі, кавоварки, мобільні телефони, фени, ноутбуки – до 70%.

Реклама

Чорна п’ятниця багатьох спокушає робити необдумані покупки. Проте шопоголіки з досвідом знають, що під час розпродажів не поспішати з покупками. 

Справа в тому, що в українських магазинах нерідко за кілька тижнів до чорної п’ятниці спеціально підвищують ціни, а під час "розпродажу" просто повертають нормальний цінник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно