Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Американець відмічає на власній спині всі країни, які відвідав (ФОТО)

Американець відмічає на власній спині всі країни, які відвідав (ФОТО)

Американець відмічає на власній спині всі країни, які відвідав (ФОТО)
Багато хто з мандрівників під час поїздок за кордон купують різноманітні сувеніри і дрібнички, щоб залишити собі пам'ять про пережиті емоції. Вільям Пессмен вирішив запам'ятати всі свої подорожі...

Багато хто з мандрівників під час поїздок за кордон купують різноманітні сувеніри і дрібнички, щоб залишити собі пам'ять про пережиті емоції. Вільям Пессмен вирішив запам'ятати всі свої подорожі кожною клітиною свого тіла, причому в буквальному сенсі цього слова, і не зупинився на банальній футболці або пляжному рушнику.

ВІДЕО ДНЯ

59-річний американець вирішив витатуювати на своїй спині карту світу, і розфарбовує в інший колір кожну країну, в якій він встиг побувати. Цим він і відрізняється від решти мандрівників, адже важко знайти настільки віддану своєму хобі людину. До теперішнього часу він відвідав понад 70 країн в Європі, Африці, Південній Америці, Австралії та Антарктиді. Відставний фінансовий планувальник з Луїзіани, у США, отримав закордонний паспорт лише у 2006 році.

"Я прокинувся одного ранку і задався питанням, що сталося з моїми великими планами щодо подорожей, які я так пристрасно хотів здійснити в молодості", - розповідає він.

Реклама

Містер Пессмен не їздить по країнах лише для того, щоб розфарбувати своє татуювання, але вибирає ті місця, які по-справжньому його цікавлять.

"Найбільша бурхлива реакція на моє татуювання була, в основному, з боку туристів, які говорили, що кожен з них завжди думав про створення чогось подібного", - додав він.

Реклама

Найулюбленішою подорожжю в його житті були водоспади Ігуасу, що в прикордонних землях між Бразилією і Аргентиною. Там вперше і була помічене його татуювання, коли він зняв свою мокру футболку перед натовпом людей.

"Коли я обернувся назад, всі камери були спрямовані на мою спину, і це було дивовижне і незвичайне почуття, адже я ніколи не відчував до своєї персони такої уваги", - посміхається він.

Американець відмічає на власній спині всі країни, які відвідав (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно