Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Чехії на заробітках загинув 26-річний мешканець Закарпаття

У Чехії на заробітках загинув 26-річний мешканець Закарпаття

У Чехії трагічно загинув 26-річний хлопець із Закарпатської області Іван Ганкович. Хлопець практично одразу після школи вирушив на заробітки до Європи. Працював далекобійником, мріяв заробити грошей.

ВІДЕО ДНЯ

Усі поїхали на заробітки

Ще 8 листопада у Чехії загинув Іван Ганкович, 26-річний мешканець Закарпаття. Іван був родом із села Ільниця Іршавського району. Там його у суботу, 20 листопада, й поховали.

У Чехії на заробітках загинув 26-річний мешканець Закарпаття – 01
Реклама

В Івана залишилися батьки та старший брат. "Уся його родина їздить на заробітки до Європи. Коли Ваня загинув, його мама була теж у Чехії, батько начебто в Австрії", – розповів журналістам староста села Федір Король.

Читайте також:
Оприлюднено фото закарпатця, який трагічно загинув у Чехії
Реклама

Ільниця – велике село всього за чотири кілометри від Іршави. Однак останніми роками жителі все частіше й частіше їдуть звідси в пошуках кращої долі в європейські країни. Робота в Чехії приваблює багатьох краян.

"Раніше тут був завод, була робота. Тепер практично все закрито, останнє розтягнули. Куди людям діватися? Всі їдуть на заробітки. Наші в Угорщину, Чехію, а самі угорці та чехи – в Америку, де більше платять. Буває: вийдеш на вулицю, а за парканом жодного сусіда немає, всі роз’їхалися на заробітки", – зітхає староста.

Придавило машиною

Загиблий Іван, як і багато молодих людей цього села, після школи отримав водійське посвідчення. Навчився їздити на фурі й одразу ж подався до Європи. Хлопець хотів заробити, облаштуватись, одружитися.

Реклама
Читайте також:
На заробітках у Чехії із закарпатцем стався нещасний випадок

Старший брат Івана недавно завів сім’ю. Він також, як і їхній батько, працює далекобійником. Судячи зі сторінки в соцмережах загиблого хлопця, батько дуже пишався своїми синами. Він писав: "Мої красені-богатирі".

У Чехії на заробітках загинув 26-річний мешканець Закарпаття – 02

Трагедія з українцем сталася під час роботи. У селі кажуть, що Іван забув поставити машину на ручник. Потроху здоровенна фура почала рухатися з місця, Іван не встиг відскочити, і вона його придавила.

"Він був дуже гарною людиною. Їх батьки виховали порядними людьми. Ваня був веселий, привітний, працьовитий. Я досі не можу повірити в те, що з ним трапилося. Ось кажуть, що Бог забирає найкращих, ось це про Ваню", – розповіла одна з його знайомих у селі.

Нагадаємо, у Чехії затримали 4 жителів Закарпаття. Їм загрожує до 10 років в’язниці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно