Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд у Лозанні повторно дискваліфікував "Металіст"

Суд у Лозанні повторно дискваліфікував "Металіст"
Спортивний арбітражний суд Лозанни відмовив у задоволенні повторної скарги ФК "Металіст" (Харків) на рішення апеляційного комітету УЄФА щодо дискваліфікації клубу з Єврокубків у сезоні 2013-2014...

Спортивний арбітражний суд Лозанни відмовив у задоволенні повторної скарги ФК "Металіст" (Харків) на рішення апеляційного комітету УЄФА щодо дискваліфікації клубу з Єврокубків у сезоні 2013-2014 років.

ВІДЕО ДНЯ

"Нам відмовлено в призупиненні рішення про дискваліфікацію. З "Шальке" не граємо. Чекаємо на 28 серпня", - написав у вівторок на гостьовій сторінці вболівальників харківського клубу перший віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров.

Днем раніше Пивоваров повідомив, що остаточне рішення у справі буде винесено 28 серпня.

Реклама

Водночас журналіст Євген Зінченко на своїй сторінці у Facebook написав, що ПАОК сьогодні ы з самого ранку відправився в Гельзенкірхен.

"Всю ніч люди не спали, стерегли своє місце в Лізі Чемпіонів. У цьому весь грецький характер: скандально, дріб'язково, на чужому горбу, без крапельки сумління, з усмішкою", - написав Зінченко.

Реклама

Нагадаємо, УЄФА, замінив "Металіст" ПАОКом.

2 серпня CAS прийняв рішення позбавити ФК "Металіст" бронзових нагород чемпіонату України сезону 2007/2008 років за підсумками розгляду справи про договірний характер матчу "Металіст" - "Карпати" 2008 року. Разом з тим, з "Металіста" і "Карпат" не будуть знімати по 9 очок у сезоні 2011/2012, отже, турнірна таблиця того чемпіонату України залишається без змін.

Спортивний директор "Металіста" Євген Красніков згідно з рішенням Лозанського суду позбавлений права займатися футбольною діяльністю протягом 5 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно