Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

УЄФА вигнала "Металіст" з Ліги чемпіонів

УЄФА вигнала "Металіст" з Ліги чемпіонів
Апеляційна інстанція УЄФА ухвалила рішення у дисциплінарній справі стосовно "Металіста". Український клуб на один рік за договірний матч позбавили участі в єврокубках. Про це повідомляє офіційний...

Апеляційна інстанція УЄФА ухвалила рішення у дисциплінарній справі стосовно "Металіста". Український клуб на один рік за договірний матч позбавили участі в єврокубках.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Металіст" усунений від участі в єврокубках у сезоні 2013/14, – йдеться в повідомленні. – Клуб може подати апеляцію на дане рішення до Спортивного арбітражного суду (CAS).

Реклама

Водночас робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій, яка складається з п'яти членів Виконавчого комітету УЄФА, сьогодні проведе збори, на яких обговорить наслідки даного рішення для турніру.

Як відомо, 2 серпня Спортивний арбітражний суд (CAS) у Лозанні визнав матч "Металіст" – "Карпати", що відбувся 19 квітня 2008 року, договірним. Суд ухвалив застосувати ряд фінансових і дисциплінарних санкцій щодо гравців і керівництва цих клубів.

Реклама

Зокрема у "Металіста" відібрали бронзові нагороди сезону 2007-2008 років (таке саме покарання ухвалили й у Футбольній федерації України раніше), а низка гравців і функціонерів отримали штрафи й дискваліфікацію. Футбольні клуби також мають сплатити "смішний" штраф – по 25 тис. доларів.

Вердикт завдасть найбільше кадрових втрат "Металістові". Так, спортивного директора харківського клубу Євгена Красникова дискваліфіковано від футбольної діяльності на 5 років. Він мусить сплатити штраф у 10 тис. доларів. Окрім того, харків'яни втратили свого гравця Сергія Пшеничного: його покарано 3-річною забороною грати у футбол (з додатковим 2-річним випробувальним терміном й 10 тис. штрафу).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно