Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати облради пройдуть тактичну підготовку на базі обласного батальйону територіальної оборони

Депутати облради пройдуть тактичну підготовку на базі обласного батальйону територіальної оборони

Депутати облради пройдуть тактичну підготовку на базі обласного батальйону територіальної оборони

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко та його перший заступник Андрій Шекета напередодні 30-ї річниці Збройних сил України провели робочу зустріч з військовим комісаром Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковником Олександром Музиченком.

ВІДЕО ДНЯ

На зустрічі йшлося, зокрема, про можливість проведення спільних із Закарпатською облрадою заходів для покращення військово-патріотичного виховання молоді. У тому числі — роз’яснювальної роботи в обласних ЗМІ, – повідомляє пресслужба Закарпатської облради.

Читайте також:
Закарпатський юнак замість армії поїхав у Чехію на заробітки
Реклама

Військовий комісар також повідомив про реформування органів територіальної оборони. Згідно з планом, на Закарпатті у кожному районі буде утворено підрозділи тероборони у складі 40 чоловік у кожному. В обласному центрі чисельність управління тероборони складатиме близько 100 чоловік. Ідеться також про можливість проходження строкової служби для жителів краю у цих підрозділах.

Олександр Музиченко повідомив, що на осінньо-зимовий призив, який завершується у грудні, із Закарпаття до строкової служби має бути залучено 303 військовозобов’язані, віком від 18 до 27 років. Комісар запевнив, що ніхто з них не направляється у зону бойових дій.

Реклама

У розмові з головою облради полковник Музиченко попросив сприяння у ремонті збірного пункту облвійськомату та облаштуванні столового приміщення для військовослужбовців.

Також у ході зустрічі військовик підтримав ідею голови облради щодо можливості проведення тактичних навчань для депутатського корпусу облради та запросив Володимира Чубірка на урочистості з нагоди 30-річниці ЗСУ, що відбудуться 3 грудня у Закарпатському облмуздрамтеатрі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно