Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Юрмалі розпочався щорічний фестиваль "Нова хвиля"

У Юрмалі розпочався щорічний фестиваль "Нова хвиля"
У вівторок, 23 липня, у латвійському місті Юрмала відкрився дванадцятий за рахунком конкурс молодих виконавців популярної музики Нова хвиля. У гала-концерті на сцені концертного залу Дзінтарі на...

У вівторок, 23 липня, у латвійському місті Юрмала відкрився дванадцятий за рахунком конкурс молодих виконавців популярної музики Нова хвиля.

ВІДЕО ДНЯ

У гала-концерті на сцені концертного залу Дзінтарі на честь відкриття конкурсу виступили відомі російські та зарубіжні виконавці. Через погану погоду організатори конкурсу скасували традиційну ходу зірок по червоній килимовій доріжці.

Регіональні та відбіркові тури конкурсу пройшли в найбільших містах Росії, країнах СНД і Балтії. У нинішньому музичному змаганні беруть участь 16 молодих виконавців із 12 країн світу.

Реклама

Україну представляють двоє учасників - Аркадій Войтюк та Ольга Діброва (Гурт Гірчиця).

Войтюк виступив учора під першим номером. Сьогодні він заспіває пісню Kiss під номером 4, а у третій конкурсний день - ми почуємо спільне з Тіною Кароль виконання пісні Нiжно під номером 13.

Реклама

Ольга Діброва виступить сьогодні під номером 10. Вона заспіває пісню Don't speak. "Цю пісню я хочу присвятити усім своїм колишнім хлопцям." Мовчіть, нічого не кажіть, хочу я їм сказати", - розповіла Діброва.

Конкурс Нова хвиля триватиме до 28 липня. Головний приз - 50 тисяч євро.

Цього року в журі конкурсу не братиме участі композитор Раймонд Паулс. Раніше він заявив, що Нова хвиля не відповідає його музичним смакам, і він більше не хоче брати участь в її організації. Паулс був співголовою журі Нової хвилі впродовж 11 років. Цей конкурс вони придумали разом з композитором Ігорем Крутим.

Реклама

Головною метою музичного змагання є відкриття нових зірок. Щорічно на фестиваль у Юрмалі приїжджають світові та російські відомі артисти, щоб підтримати молодих виконавців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно