Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Блаженніший Митрополит Онуфрій прибув на Закарпаття

Блаженніший Митрополит Онуфрій прибув на Закарпаття

6 грудня, у день пам’яті благовірного князя Олександра Невського, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив святкове богослужіння у Кирило-Мефодіївському кафедральному соборі м. Хуст.

ВІДЕО ДНЯ

Перед Літургією Блаженніший владика звершив освячення іконостасу кафедрального собору. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Предстоятелю співслужили митрополит Хустський і Виноградівський Марк, голова Комісії у справах монастирів УПЦ митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор, архієпископ Бердянський і Приморський Єфрем, єпископ Угольський Симеон, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк та сонм духовенства.

Реклама
Читайте також:
Митрополит Феодор сповістив про смерть поважної насельниці монастиря

На малому вході Блаженніший Митрополит Онуфрій з нагоди 70-річчя від дня народження митрополита Марка нагородив його правом преднесення хреста за богослужінням. Після читання святого Євангелія Блаженніший владика звернувся до вірян зі словом проповіді.

Реклама

За богослужінням піднесли сугубі молитви про припинення епідемії та про мир в Україні. Після відпусту Предстоятель привітав митрополита Марка з ювілеєм, подякував за служіння на благо Української Православної Церкви та побажав ще багато років жертовно трудитись у винограднику Христовому.

Нагадаємо, у Ракошинському монастирі сталось диво.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно