Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік побив та вигнав з дому роздягнену жінку

Чоловік побив та вигнав з дому роздягнену жінку

Чоловіка, який побив та вигнав з дому роздягнену жінку, затримала поліція охорони.

ВІДЕО ДНЯ

Тривожна кнопка на АЗС врятувала жінку від переохолодження, – зазначає управління поліції охорони в Закарпатській області.

Вранці, о 4:29, на головний пункт центрального спостереження надійшов сигнал "Тривога" з автозаправної станції в с. Невицьке, яка знаходиться під охороною поліції охорони. На об’єкт відразу виїхав наряд реагування. Прибувши на місце поліцейські помітили роздягнену жінку. Як з’ясувалося, 33-річну мешканку Невицького під час конфлікту чоловік побив, наніс тілесні ушкодження в область голови, та вигнав з дому.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві погрожували вбити жінку

Без одягу, із синцями, в темну пору та холод жінка подалася до найближчої автозаправки. Помітивши її, працівник одразу натиснув тривожну кнопку, викликавши поліцію охорони.

Реклама

Поліцейські надали верхній одяг, щоб потерпіла зігрілася та не отримала переохолодження. Правоохоронці поїхали за місцем проживання жінки, де перебував кривдник, в подальшому його доправили до Ужгородського районного управління поліції для з’ясування всіх обставин.

Попередня кваліфікація злочину – стаття 125 Кримінального кодексу України, а саме “Умисне легке тілесне ушкодження”. Згідно наведеної статті, умисне легке тілесне ушкодження карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно