Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Працівник посольства збагачувався на візах

Працівник посольства збагачувався на візах
Працівник посольства України під час оформлення віз для в'їзду в Україну вніс у фінансовий звіт недостовірні відомості - недорахувалися понад 260 тисяч гривень. Про це заявив начальник слідчого...

Працівник посольства України під час оформлення віз для в'їзду в Україну вніс у фінансовий звіт недостовірні відомості - недорахувалися понад 260 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Про це заявив начальник слідчого відділу прокуратури Києва Максима Рябенко, якого цитує прес-служба відомства.

Прокуратура Києва завершила розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем з боку посадової особи консульського відділу посольства України в одній зі східних країн, який отримував на користь третіх осіб кошти, отримані за видачу віз для в'їзду в Україну.

Реклама

33-річний працівник дипломатичної установи під час оформлення більше 300 віз для в'їзду в Україну вніс у фінансовий звіт недостовірні відомості про розмір стягнутого з іноземних громадян консульського збору.

Слідством встановлено, що в результаті таких дій за січень-вересень минулого року державному бюджету було завдано збитків на суму понад 260 тисяч гривень.

Реклама

Кримінальне провадження щодо дипломата розслідувалася за ч. 2. ст. 364 КК (зловживання владою або службовим становищем). Матеріали виробництва з обвинувальним актом направлені до суду для розгляду по суті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно