Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спогади і подяка

Спогади і подяка

30 серпня 2020 року відійшов у вічність мій батько – Євген Іванович Горват. Не стало людини сильного характеру і доброї душі. Я хочу написати, яким я буду пам’ятати свого батька.

ВІДЕО ДНЯ

Мій батько любив життя, любив людей, дітей, природу, сонячні дні. Був працьовитим, дисциплінованим, сміливим, пунктуальним, вимогливим, дотримувався правил суспільства. Був надзвичайно відданий своїй професії міліціонера.

Міліціонером він залишився до кінця свого життя. Найважчим йому у професії було дивитись на дітей, які страждали внаслідок злочинної діяльності своїх батьків. Батько завжди говорив правду, не був фальшивим, ніколи нікому не заздрив, не був матеріалістом, був добрим психологом і організатором.

Реклама
Читайте також:
Помер відомий на Закарпатті лікар, громадський і культурний діяч

На першому місці у батька завжди була сім’я. Протягом багатьох років він взірцево доглядав за важкохворою мамкою. Він любив мистецтво, читав історичну літературу, літературу фактів. Розмови з ним на історичні теми були для мене дуже цікаві, повчальні і незабутні.

Реклама

Тато із задоволенням подорожував, частину свого серця він залишив у Празі. Завжди виглядав елегантно, любив танцювати, був чудовим співаком. Його улюбленим виконавцем був Карел Готт.

Протягом усього життя батько допомагав кожному, хто звернувся до нього за допомогою. Коли бачив, що хтось у біді, завжди протягнув свою сильну руку допомоги. Робив добро людям щиро, від серця, і не очікував від того якоїсь вигоди для себе. Він поширював навколо себе добрий настрій і оптимізм. Ніхто не відчував болю його душі після трагедій, які сталися в нашій сім’ї.

Дуже критично батько відносився до порушень законів держави. Боляче сприймав соціальну несправедливість. Ненавидів, коли чоловіки знущалися над своїми жінками і дітьми. Не любив фальш, матеріалізм, брехню, алкоголізм, куріння, скупість, егоїзм, байдужість, безладдя, неохайних та лінивих людей. Він вважав, що негативні явища не приносять нічого доброго для людства і суспільства. Люди повинні усвідомити, що життя – це лише мить між минулим та майбутнім і його треба прожити чесно.

Реклама

У 88 років після важкої хвороби серце мого батька перестало битися. Він відійшов за мамкою і братом Йосипом. Від імені нашої сім’ї я хочу подякувати всім за висловлення співчуття з нагоди цієї сумної події, хочу подякувати за чудові статті, які були написані про мого батька в пресі.

Дякуємо родичам, друзям, знайомим, медикам, колишнім співпрацівникам, всім добрим людям, які допомагали нашій сім’ї у радісні і важкі часи. Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, миру у світі!

З великою повагою, Ольга Віскочілова-Горват, донька Євгена Івановича Горвата

7 січня 2022 року минає 90 років від дня народження Євгена Івановича Горвата.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно