Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Миколаєві напали на інкасаторів: є жертви

У Миколаєві напали на інкасаторів: є жертви
Сьогодні вранці, 12 липня, в Миколаєві було скоєно збройний напад на інкасаторський автомобіль Укрпошти. Як повідомляється, напад стався у дворі будинку по вул. Будівельників, 16а. Газель Укрпошти...

Сьогодні вранці, 12 липня, в Миколаєві було скоєно збройний напад на інкасаторський автомобіль Укрпошти.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляється, напад стався у дворі будинку по вул. Будівельників, 16а. Газель Укрпошти їхала звичайним маршрутом - доставляла гроші в одне з поштових відділень на вул. Будівельників. Раптово дорогу інкасаторам перегородив автомобіль Daewoo Sens, що їхав назустріч.

ЗМІ зазначають, що розминутися з автомобілем в інкасаторів не було ніякої можливості - по вузькому внутрішньодворовому проїзду міг проїхати тільки один автомобіль.

Реклама

З Daewoo вискочили двоє чоловіків у камуфляжі і масках та відкрили вогонь по кабіні Газелі. Водій був убитий першим же пострілом, інкасатор, який сидів поруч, впав на підлогу і завдяки цьому залишився живим.

Після цього бандити кинулися до бічних дверей Газелі, маючи намір заволодіти грошима. У салоні сидів інший інкасатор, який відкрив по нападниках вогонь з табельного пістолета Макарова.

Реклама

Обидва нападники отримали поранення: один в голову, другий в ділянку грудної клітини. Поранений у голову відразу впав, другий нападник спробував тікати, однак пробіг лише близько 20 метрів і також впав.

Як наголошується, інкасатори негайно викликали міліцію і карету швидкої допомоги. Медики констатували смерть водія та одного з бандитів - того, який був поранений у груди. Другого нападника з наскрізним пораненням голови швидка відвезла до ЛШМД. Через годину він помер, не приходячи до тями.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно