Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іспанці нагородять Тимошенко за внесок у захист демократії

Іспанці нагородять Тимошенко за внесок у захист демократії
Сьогодні в іспанському місті Барселона відбудеться церемонія нагородження колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко медаллю Мануеля Карраско Формігуера за внесок у захист демократії, свободи...

Сьогодні в іспанському місті Барселона відбудеться церемонія нагородження колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко медаллю Мануеля Карраско Формігуера за внесок у захист демократії, свободи і боротьбу за відновлення верховенства права в Україні, повідомляє офіційний сайт Тимошенко.

ВІДЕО ДНЯ

У церемонії, яку проводить політична партія Іспанії Уніо Демократика де Каталунія, візьмуть участь донька екс-прем'єр-міністра України Євгенія Тимошенко та заступник голови партії Батьківщина Григорій Немиря.

Медаллю Мануеля Карраско Формігуера, яка є вищою відзнакою партії Уніо Демократика де Каталунія за захист демократичних цінностей, були нагороджені колишній Президент Чехії Вацлав Гавел (2007 рік), президент Європейського парламенту Ганс-Герт Петтерінг (2008) та інші.

Реклама

Як відомо, в основі партії Уніо Демократика де Каталунія, яка була утворена в 1931 році, лежить ідеологія гуманізму і християнської демократії. Видатний член партії, борець за свободу і демократію Мануель Карраско Формігуера був страчений за наказом диктатора Франко в результаті сфабрикованого процесу. Цей рік проходить під знаком Мануеля Карраско Формігуера, оскільки партія відзначає 75-у річницю з дня його загибелі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно