Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Японії мафія почала випускати власний журнал з віршами та оповіданнями

В Японії мафія почала випускати власний журнал з віршами та оповіданнями

В Японії мафія почала випускати власний журнал з віршами та оповіданнями
Одна з найбільших злочинних організацій у світі зайнялася випуском власного журналу. На першій сторінці нового видання бос якудзи звернувся до соратників з закликом дотримуватися кримінальних...

Одна з найбільших злочинних організацій у світі зайнялася випуском власного журналу. На першій сторінці нового видання бос якудзи звернувся до соратників з закликом дотримуватися кримінальних традицій і законів.

ВІДЕО ДНЯ

Найбільше і найвідоміше злочинне угруповання у японській мафії якудза Ямагуті-гумі стало випускати власний журнал під назвою Yamaguchi-gumi Shinpo. Восьмисторінкове видання розповсюджується серед учасників синдикату, який, за деякими даними, налічує близько 27 700 членів, і покликане зміцнити єдність серед мафіозі, чисельність яких скорочується, повідомляє щоденна японська газета Sankei Shimbun.

Так, чисельність Ямагуті-гумі, в яку входять понад 40% організованих угруповань країни, за минулий рік скоротилася на 3300 осіб. Чисельність всієї якудзи знизилася на 7100 осіб і склала 63 200 мафіозі, стверджує видання, посилаючись на дані Національного поліцейського агентства.

Реклама

У зв'язку з цим на першій сторінці нового журналу бос організації Кеніті Синоду звернувся з закликом до соратників. Він зазначив, що для якудзи настали важкі часи і для одержання доходів у своїй "роботі" мафіозі більше не можуть покладатися тільки на свій "бренд", а повинні дотримуватися кримінальних традицій і законів.

У журналі також є і розважальний розділ, що включає нотатки про рибалку, сатиричні хайку (жанр традиційної японської ліричної поезії) і головоломки з використанням уривків з японських настільних ігор го і сьогі.

Реклама

Зазначимо, що Ямагуті-гумі є однією з найбільших злочинних організацій у світі і найбільшим з усіх угруповань якудза.

Ямагуті-гумі є також однією із найбагатших спільнот у світі організованої злочинності, маючи мільярди доларів прибутку на рік від вимагання, азартних ігор, секс-індустрії, торгівлі зброєю, наркотиками, а також операцій у сфері нерухомості та будівництва. Вони також беруть участь в акціях маніпулювання ринком і створенні порнографічних сайтів.

Штаб-квартира Ямагуті-гумі розташовується в японському місті Кобе, але організація діє на території всієї Японії і веде свій бізнес і за кордоном, в основному в Азії та США. Незважаючи на більш ніж десятиліття серйозної протидії поліції, чисельність і багатство організації зростають.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно