Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Віктор Янукович святкує свій черговий день народження у Лівадійському палаці

Віктор Янукович святкує свій черговий день народження у Лівадійському палаці

Віктор Янукович святкує свій черговий день народження у Лівадійському палаці
У вівторок Лівадійський палац в Криму закритий для відвідування, а всі його працівники отримали вихідний через те, що музей прийматиме офіційну частину святкування дня народження Віктора...

У вівторок Лівадійський палац в Криму закритий для відвідування, а всі його працівники отримали вихідний через те, що музей прийматиме офіційну частину святкування дня народження Віктора Януковича.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляється, офіційна частина святкування дня народження Президента почнеться у палаці після наради губернаторів, яку проведе вранці прем'єр-міністр Микола Азаров, а неофіційна частина вже пройде в резиденції "Зоря".

Один з працівників палацу розповів, що 9 липня Лівадійський музей закрито для відвідування, а всім співробітникам дали вихідний.

Реклама

"У палаці може розміститися до сотні гостей. Столи встановлюють в Італійському дворику, який уперше за сто років капітально відремонтували. Завозять спеціальний посуд. Страви всі теж привезуть, оскільки в палаці немає своєї кухні", - уточнив співрозмовник.

Видання пише, що до приїзду високих гостей дороги Південного узбережжя латали "стаханівськими темпами". На допомогу місцевим ремонтникам приїхали навіть студенти-практиканти з Луганська.

Реклама

Уже кілька днів на основних трасах, на поворотах і з'їздах стоять додаткові пости ДАІ. З узбіч прибрали всіх нелегальних торговців сувенірами і ялтинською цибулею.

Запрошені неохоче розповідають, що даруватимуть

Постійний представник глави держави в Криму Віктор Плакида сказав, що найкращим подарунком для свого шефа буде його успішна робота на посаді.

Реклама

Мер Ялти Сергій Ілаш зізнався, що подарує річ із місцевим колоритом, виконану руками ялтинських майстрів.

У Раді міністрів АРК теж готують подарунок президенту. За інформацією джерел, це буде або картина з кримським пейзажем, або ікона.

Торік, за інформацією видання, Плакида презентував Януковичу шпагу. А кримський прем'єр Анатолій Могильов заявив, що подарував "стабільність у Криму".

Янукович уже традиційно відзначає свій день народження в Ялті. Щоправда, з минулого року він відпочиває не на держдачі в Мухалатці, а у Форосі, в "Зорі".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно