Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Янукович про події у Врадіївці: "Люди мають знати правду!"

Янукович про події у Врадіївці: "Люди мають знати правду!"
Президент досить жорстко висловився стосовно скандального злочину міліціонерів у Врадіївці, на Миколаївщині. 4 липня у своєму зверненні під час церемонії складання присяги суддями. Перед...

Президент досить жорстко висловився стосовно скандального злочину міліціонерів у Врадіївці, на Миколаївщині. 4 липня у своєму зверненні під час церемонії складання присяги суддями. Перед «правоохоронною верхівкою» Глава держави ще раз наголосив: неприпустимими є випадки, коли замість того, щоб стояти на варті закону і захищати громадян, окремі працівники правоохоронних органів стають «злочинцями в погонах».

ВІДЕО ДНЯ

– Маю на увазі інцидент в Миколаєві, коли міліціонери жорстоко побили і зґвалтували молоду дівчину. Винним у цьому злочині не місце в правоохоронних органах, вони мають бути показово покарані з усією суворістю закону. Я взяв цю справу під особистий контроль і не потерплю безкарності! Особливо, коли йдеться про тих, хто має захищати людей, а не порушувати закон, – сказав Президент.

Також Янукович наголосив: покарання злочинців, що випадково опинилися в лавах міліції, не повинно стати виправданням для їхніх керівників. Він звинуватив прокуратуру і обласну міліцію у бездіяльності та заангажованості, у приховуванні злочину.

Реклама

– Якщо якійсь чиновник чи міліціонер вважає, що може робити що завгодно і усе зійде йому з рук, то я хочу, щоб він почув мене… Я цього ніколи нікому не дозволю! В Україні панує закон! Ми розберемося в цьому випадку. Слідство має відбуватися прозоро. Громадян потрібно системно інформувати про його хід. Люди мають знати правду! – переконаний Президент.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно