Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Швейцарії чоловіка оштрафували за перевищення швидкості на рекордні 650 000 євро

В Швейцарії чоловіка оштрафували за перевищення швидкості на рекордні 650 000 євро

В Швейцарії чоловіка оштрафували за перевищення швидкості на рекордні 650 000 євро
Нещодавно шведський любитель швидкої їзди побив усі рекорди, отримавши найбільший, за всю історію людства, штраф за перевищення швидкості. 37-річний чоловік днями прикупив Mercedes SLS AMG і...

Нещодавно шведський любитель швидкої їзди побив усі рекорди, отримавши найбільший, за всю історію людства, штраф за перевищення швидкості.

ВІДЕО ДНЯ

37-річний чоловік днями прикупив Mercedes SLS AMG і вирішив вичавити з машинки все, що можна. Нічого більш підходящого, ніж автотрасу Швейцарії, суцільно кишичу служителями правопорядку, він знайти не зміг. Розігнавшись до 200 км/год, чоловік впав в екстаз і не помітив, що його переслідують два поліцейських автомобіля. Погоня тривала ще близько 15 хвилин, поки автовласник не помітив, що у нього на хвості поліцейські автомобілі. За цей час любитель швидкої їзди встиг розігнатися до 290 км/ч.

У результаті: у нього відразу ж конфіскували автомобіль, вартістю в 140 000 євро, відібрали права і виписали штраф на 650 000 євро за перевищення допустимої швидкості в 2.5 рази.

Реклама

Це найбільший штраф за всю історію людства. Така гігантська сума вийшла в результаті того, що в Швейцарії розрахунок штрафів здійснюється залежно від тяжкості вчиненого правопорушення і від рівня доходів порушника. В принципі не такий вже і поганий закон для більшої частини населення, але, як ви розумієте, наш герой був з «вищого стану», тому й набігла така величезна сума.

Представник поліції сказав: "Він їхав з такою швидкістю, що ми просто не могли його наздогнати і навряд чи б наздогнали, якби він сам не зупинився". Автовласник, який подорожував з міста Берн до Лозанни, запевняє, що не хотів порушувати правил, а просто думав, що спідометр в новій машині не справний, тому що він абсолютно не відчував швидкість.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно