Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жінка заявляє, що її жорстоко побили і згвалтували два офіцери міліції

Жінка заявляє, що її жорстоко побили і згвалтували два офіцери міліції

Жінка заявляє, що її жорстоко побили і згвалтували два офіцери міліції
Після зґвалтування оголена та побита мешканка Врадієвки на Миколаївщині кількасот метрів йшла дорогою у пошуках допомоги, йдеться у сюжеті ТСН. Першим на її шляху трапився млин, працівники якого і...

Після зґвалтування оголена та побита мешканка Врадієвки на Миколаївщині кількасот метрів йшла дорогою у пошуках допомоги, йдеться у сюжеті ТСН.

ВІДЕО ДНЯ

Першим на її шляху трапився млин, працівники якого і надали жінці першу допомогу. Світлана, яка першою побачила Ірину, жахнулася, адже 29-річну дівчину було не впізнати.

"Стоїть гола жінка, прикривається лопухами, тримає босоніжки у руках, і гола. Була вся в крові, лице було опухле, під очима синьо. Губа розрубана, голова розрубана", - розповіла Світлана.

Реклама

На часі потерпіла знаходиться у відділенні нейрохірургії ЛШМД м. Миколаєва. У неї діагностовано відкриті переломи черепа у декількох місцях, різані рани голови, обличчя, множинні удари і гематоми. Ірині вже зроблено дві хірургічні операції, стан її розцінюється як важкий.

Загалом, те, що Ірина вижила, сама доповзла до першої біля лісосмуги будівлі і розповіла про злочин – диво. Про прогнози на майбутнє медики воліють не говорити.

Реклама

"Ще дуже рано говорити про стан. Враховуючи те, що черепно-мозкова травма має певні періоди протікання. Потрібно ще за нею спостерігати. І може бути і погіршення, може бути і покращення", - зауважив завідувач нейрохірургічного відділення Ігор Скоропад.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну мешканку смт. Врадіївка Ірину Крашкову, вивезли її у лісосмугу біля села Сирове і зґвалтували. По дорозі і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били.

Покалічена жінка повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист з прізвищем Рябіненко.

Реклама

Поліщук та Рябіненко затримані, що ж стосується Дрижака, то у нього виявилося алібі - він, нібито, на момент злочину чергував у райвідділі. Його рідні запевняють, що є свідки, які можуть це підтвердити, мовляв, принаймні шість осіб із оперативної групи.

"Попередній перегляд [відео]записів говорить про те, що особа з райвідділу не відлучалася. Але для того, щоб сказати на 100 %, повинні сказати експерти, що не було втручання тут, чи не було ніяких змін", - повідомив прокурор Врадіївського району Сергій Мочалко.

Тим часом жителі Врадіївки вже третю добу протестують, вимагаючи зразкового покарання двох співробітників міліції, які підозрюються у зґвалтуванні.

Ольга Параскун

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно