Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські школи закрити. Школярів перевести на дистанційне навчання, – ОДА

Закарпатські школи закрити. Школярів перевести на дистанційне навчання, – ОДА

Закарпатські школи закрити. Школярів перевести на дистанційне навчання, – ОДА

Рекомендувати перевести навчання в школах на дистанційну форму – таке рішення сьогодні прийняли на позаплановому засіданні регіональної комісії ТЕБ та НС.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив Віктор Микита – голова Закарпатської ОДА, ситуація з поширенням коронавірусної інфекції є доволі загрозливою, адже помітний інтенсивний приріст кількості інфікованих. Якщо минулі шість тижнів спостерігався спад захворюваності, то за останній – кількість нових виявлених випадків в області зросла на 87%.

Читайте також:
У школах однієї з громад Закарпаття запровадили карантин на два тижні
Реклама

«Та найголовніше – хворіють наші діти. Протягом останніх семи днів у 4 рази більше фіксують випадків інфікування COVID-19 серед молодшого населення.

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації провів позапланове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», – зауважив Віктор Микита.

Реклама

Очільник краю разом із представниками профільних департаментів облдержадміністрації, медичними працівниками, головами РДА та територіальних громад обговорили можливості розв’язання питання щодо зниження кількості захворілих дітей.

Єдиний дієвий спосіб захисту від важкого перебігу хвороби – імунізація, але двома дозами вакцини щеплено тільки 0.6% та 5% дітей 12-15 років та 16-17 років відповідно.

Сьогодні завантаженість дитячих ліжок, виділених для лікування COVID-19, становить 55%. Зважаючи на статистичні дані, рішенням комісії рекомендували райдержадміністраціям, виконавчим комітетам місцевих рад терміново провести засідання місцевих комісій з питань ТЕБ та НС і прийняти рішення про переведення навчальних закладів на дистанційну форму навчання.

Реклама

Нагадаємо, сьогодні вирішуватимуть, чи закривати всі школи Закарпаття на карантин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно