Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті затримано групу сомалійців

На Закарпатті затримано групу сомалійців

Учора прикордонники Чопського загону затримали групу іноземців, які мали на меті потрапити до Євросоюзу незаконним шляхом. Правопорушників виявили за інформацією, завчасно наданою співробітниками оперативно-розшукового відділу загону.

ВІДЕО ДНЯ

У результаті вжитих оперативниками заходів вдалося встановити, що іноземці прибули в Ужгород залізничним транспортом і одразу ж вирушили в бік держрубежу. У район можливого перетину кордону вислали додаткові наряди від відділу «Ужгород» та співробітників оперативно-розшукового підрозділу, – повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

Читайте також:
Патрульні розповіли, що сталось у Нижніх Воротах
Реклама

Правопорушників затримали на околиці міста Ужгород за 100 метрів від кордону. Затримані виявилися громадянами Сомалі та мали при собі посвідки на тимчасове проживання в Україні.

Як згодом з’ясували правоохоронці, іноземці прибули в нашу державу встановленим порядком начебто з метою навчання в одному з вишів.

Реклама

З метою складання матеріалів справи про адміністративне правопорушення затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення усіх обставин справи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно