Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На цьому тижні в Україні збережеться тепла погода

На цьому тижні в Україні збережеться тепла погода
Протягом наступного тижня на території України буде утримуватися тепла погода, переважно без опадів. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Українського гідрометеорологічного центру...

Протягом наступного тижня на території України буде утримуватися тепла погода, переважно без опадів. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолій Прокопенко.

ВІДЕО ДНЯ

«Доволі тепла погода, але з меншою кількістю опадів, у порівнянні з минулим тижнем, очікується в Україні у найближчі дні. 17 червня в Карпатському регіоні, Криму та Приазов’ї місцями пройдуть короткочасні дощі, з грозами та поривами вітру до 15-20 м/с. На решті території буде суха погода з денною температурою повітря +29…+34 °С. У західних, північних областях та в Криму вдень стовпчики термометрів піднімуться до +24…+29 °С», – розповів представник Гідрометцентру.

Також, за словами Анатолія Прокопенко, 18 червня у східних областях України, Приазов’ї та на Закарпатті місцями пройде короткочасний дощ із грозою. По всій території країни нічна температура становитиме +14…+19 °С, на узбережжі Чорного та Азовського морів – до +24 °С. Прохолодніше буде у західних і північних з областях: уночі +11…+16 °С, удень +23…+29 °С. На півдні і Закарпатті +30…+33 °С.

Реклама

Невеликі короткочасні дощі спостерігатимуться 19-20 червня у східних областях і Карпатському регіоні. На решті території – без опадів. Нічна температура – +11…+16 °С, удень – +22…+27 °С. На півдні та Закарпатті: +17…+22 °С уночі, +27…+32 °С удень. Така ж погода утримається 21-22 червня.

Триває розвиток паводка на р. Дунай від м. Рені до м. Вилкове. Рівні води тут піднялися на 5 см. Зараз паводкова хвиля підходить до водосховища Залізні Ворота (кордон Сербії та Румунії). У зв’язку з цим тут почалися посилені скиди води.

Реклама

«На українській ділянці Дунаю підвищення рівнів води спостерігатиметься упродовж поточного тижня. Ці зміни не несуть загрози життєдільності населення», – підкреслив Анатолій Прокопенко.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно