Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородка сьогодні відзначає свій 100 день народження

Ужгородка сьогодні відзначає свій 100 день народження
ВІДЕО ДНЯ

Добра, щира, завжди усміхнена та трудолюбива – такими словами характеризують іменинницю Зінаїду Палій з Ужгорода, яка сьогодні відзначає свій 100 день народження. Рідні пані Зінаїди кажуть, що жінка попри свій поважний вік надзвичайно активна та турботлива.

На своєму життєвому шляху Зінаїда Палій пережила чимало труднощів, проте вони завжди додавали наснаги. Іменинниця – сильна духом людина, що сповнена оптимізму та щирості. У свої 100 років пані Зінаїда вміє радіти життю, а невдачі  завжди сприймала лише як випробування долі, які потрібно пройти з гідністю.

Реклама
Читайте також:
Мешканці села Забродь виповнилось 100 років. Жінка розповіла про своє життя та війну

Сама ж жінка каже, що секретом свого довголіття вважає постійний рух по життю. Багато працювати і завжди йти уперед – таким є її головний девіз по життю, і до цього вона закликає молодь. 

Реклама

Сьогодні ювілярка приймає вітання від найрідніших, і святкує цей особливий день у колі близьких людей. Передали квіти, цінні дарунки та теплі слова і від імені народного депутата України Василя Петьовки. Їх Зінаїді Палій вручив помічник народного депутата України Михайло Штефко.

В свою чергу іменинниця подякувала за увагу у свій день народження та закликала усіх жителів нашого рідного Закарпаття вести здоровий образ життя і творити добро, адже воно завжди  повертається.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно