Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Як їздитимуть маршрутки з 11 лютого на Закарпатті: головні обмеження

Як їздитимуть маршрутки з 11 лютого на Закарпатті: головні обмеження

Як їздитимуть маршрутки з 11 лютого на Закарпатті: головні обмеження

З 11 лютого в Закарпатській області почне діяти "червоний" рівень епіднебезпеки. Відповідне рішення ухвалили під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 8 лютого. 

ВІДЕО ДНЯ

Інтернет-видання PMG.ua вже розповідало, які заборони та обмеження діятимуть з 11 лютого (щоб прочитати, перейдіть за посиланням нижче).

Читайте також:
Червона зона карантину на Закарпатті: що буде заборонено та обмежено з 11 лютого
Реклама

Важливо, що обмеження не діятимуть, якщо 100% співробітників (організаторів) та відвідувачів (учасників) вказаних закладів (заходів) повністю імунізовані та мають "зелений" COVID-сертифікат або чинний негативний результат тестування на COVID-19 (ПЛР або тест на антиген), або сертифікат про одужання від коронавірусної хвороби. 

Щодо роботи транспорту, якщо місцева влада не прийме додаткових обмежень, то автобуси та маршрутки можуть курсувати у звичайному режимі (але кількість пасажирів у них має не перевищувати кількості сидячих місць, а масковий режим є обов’язковим). Адже постанова Кабміну № 1236, яка регулює карантинні правила в Україні, не передбачає суворих заборон на роботу локального громадського транспорту у тих містах, які опинилися в "червоній" зоні.

Реклама

Проте адміністрації міст, а також регіональні комісії ТЕБ та НС можуть запроваджувати власні додаткові умови для роботи громадського транспорту. 

Звертаємо увагу, що для міжобласного транспорту діятимуть суворіші обмеження. 

Міністрество охорони здоров’я України також повідомило, що для міжрегіональних поїздок у громадському транспорті потрібно використовувати один із вказаних вище COVID-документів. Водночас дозволяється використання "жовтого" COVID-сертифіката або довідки про отримання однієї дози вакцини.

Реклама

Нагадаємо, з 00:00 11 лютого 2022 року на території Закарпаття вводять "червону" зону карантину. Таке рішення прийняла Державна комісія ТЕБ та НС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно