Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хорватія відкриє в Україні п’ять візових центрів

Хорватія відкриє в Україні п’ять візових центрів
Протягом липня в п'яти українських містах (у Києві, Львові, Одесі, Донецьку і Харкові) відкриються візові центри Хорватії Про це повідомив представник міністерства у закордонних і європейських...

Протягом липня в п'яти українських містах (у Києві, Львові, Одесі, Донецьку і Харкові) відкриються візові центри Хорватії

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив представник міністерства у закордонних і європейських справах Хорватії Марко Періч, передає власний кореспондент УКРІНФОРМу.

"Візові центри в Україні будуть відкриті протягом липня у Києві, Львові, Одесі, Донецьку і Харкові", - сказав представник хорватського міністерства.

Реклама

При посольстві Хорватії в Україні акредитовано 96 туристичних агенцій, які сприяють процесу прискорення видачі віз українським туристам до Хорватії. За інформацією Марко Періча, вже цього року у посольстві Хорватії в Києві видано понад 3,5 тис. віз громадянам України. А в останні два тижні інтерес до відвідування Хорватії значно зріс: щодня надходить близько сотні заяв на отримання візи.

У зв'язку з приєднанням 1 липня до Європейського Союзу, Хорватія з 1 квітня відновила візовий режим для громадян України. Створювані в Україні візові центри покликані насамперед сприяти збереженню контингенту туристів з України. Крім цього, Хорватія з початком літнього туристичного сезону намагається спростити процедуру видачі віз. За словами міністра туризму Хорватії Дарко Лоренчіча, у цей період для туристів-громадян України візи видаватимуться у прискореному режимі, як правило, протягом 5-х, а в екстрених випадках - 3-х днів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно