Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Україні дітям до 16 років заборонили самим ходити вночі у клуби та ресторани

В Україні дітям до 16 років заборонили самим ходити вночі у клуби та ресторани

В Україні дітям до 16 років заборонили самим ходити вночі у клуби та ресторани
Дітям до 16 років без супроводу батьків заборонили відвідувати розважальні заклади і заклади громадського харчування з 22:00 до 6:00. Президент Віктор Янукович підписав закон про внесення змін до...

Дітям до 16 років без супроводу батьків заборонили відвідувати розважальні заклади і заклади громадського харчування з 22:00 до 6:00.

ВІДЕО ДНЯ

Президент Віктор Янукович підписав закон про внесення змін до порядку перебування дитини у закладах громадського харчування та розваг у нічний час. Про це повідомляє прес-служба президента.

Законом забороняється дітям до 16 років з 22.00 до 6.00 перебувати у закладах, у яких проводиться діяльність у сфері розваг та закладах громадського харчування, якщо їх не супроводжує хоча б один із батьків або інший законний представник дитини.

Реклама

Також закон зобов'язує власників та посадових осіб розважальних закладів та закладів громадського харчування не пускати у такі заклади з 22.00 до 6.00 дітей до 16 років, яких не супроводжують батьки або інші законні представники, надаючи їм право вимагати у відвідувачів таких закладів документи, які підтверджують досягнення ними 16-річного віку.

Порушення встановленого законом порядку перебування дітей у закладах, в яких здійснюється діяльність у сфері розваг або громадського харчування тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, громадян - власників підприємств чи уповноважених ними осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності від 20 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла цей закон 16 травня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно