Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У курортній Поляні функціонувала нарколабораторія

У курортній Поляні функціонувала нарколабораторія
ВІДЕО ДНЯ

Оперативники карного розшуку та Управління боротьби з наркозлочинністю, спільно зі слідчими Головного управління поліції Закарпаття, припинили незаконну діяльність 48-річного жителя села Поляна Мукачівського району. В рамках оперативних заходів поліцейські встановили, що чоловік займається незаконним виготовлення наркотиків рослинного походження. 

Для отримання додаткових доказів його причетності до злочину вчора, 21 лютого, правоохоронці провели санкціонований судом обшук за місцем проживання фігуранта.

Реклама

Під час слідчої дії на другому поверсі будинку поліцейські виявили кімнату, яку зловмисник переобладнав у міні-лабораторію, оснащену лампами для обігріву, вентилянцією та системою автоматичного поливу. Чоловік створив всі умови для вирощування нарковмісних рослин коноплі. 

Читайте також:
Обшуки в Мукачеві: у двох чоловіків виявили зброю та наркотики
Реклама

Серед вилучених речових доказів – майже три десятки ростучих рослин коноплі та вже готовий наркотик «марихуана». Загальна вага вилученого склала майже 6 кг. Окрім цього в зловмисника вилучили і все технічне обладнання. 

Працівники поліції затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За вказаним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 313 Кримінального кодексу. Відповідно до санкції цієї статті затриманому загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно