Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У дзеркальну дату в Ужгороді одружилися 15 пар

У дзеркальну дату в Ужгороді одружилися 15 пар

15 пар одружилися в Ужгородському РАЦСІ 22 лютого. Про це повідомила головна спеціалістка відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ольга Рябінічева.

ВІДЕО ДНЯ

За її словами, майже усі пари, які одружилися 22 лютого, заяви подали у жовтні-листопаді 2021 року. Чотири пари 22.02.2022 обрали урочисті церемонії.

Аліна та Олександр з Ужгорода розповіли "Суспільному Закарпаття": "Ми заздалегідь спланували, щоб було саме в цю дату. Щоби цікава дата була. Цікава дата, красива вона така "дзеркальна", єдина в році. Ми так подивилися: чому би й ні? Хай буде гарне число. – Як ви познайомилися? – Познайомилися на сходах, зустрілися. Так якось воно вийшло випадково, а може й не випадково роки три тому".

Реклама
Читайте також:
Вчора одружився молодший син Віктора Балоги: перші фото з весілля

За словами Ольги Рябінічевої, "дзеркальні" дати весілля в Ужгороді розпочали обирати з 2019 року. "Тепер пішла така тенденція, що молодята наші хочуть прив’язатися до магічних цих цифр у надії, напевно, що їм щось допоможе, у житті будуть більш міцні відносини. У нас осінній марафон був колись 19.09.2019. І це от так ми третій рік уже ідемо на зустріч молодятам. Хочуть – прошу. Ми всіх помістили", — розповіла Ольга Рябінічева.

Реклама

У звичайні дні у місцевому РАЦСІ одружується 7-8 пар, а в такі дати вдвічі більше. Зазвичай пари просять неурочисті церемонії. Вони тривають від 10 до 15 хвилин, урочисті — пів години.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно