Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новини із фронту за останню ніч: подробиці

Новини із фронту за останню ніч: подробиці

Війна в Україні триває. Російські окупанти намагаються відвоювати нові території, але зазнають поразок. У їхніх планах – пробитися в Дніпропетровську, Полтавську та Черкаську області.

ВІДЕО ДНЯ

"Ніч у межах держави минула спокійно, якщо говорити більш-менш відносно. Були обстріли в Харкові. Продовжується дуже складна ситуація в низці міст Сумщини, перш за все в Охтирці і Тростянці. Це міста, в яких фактично немає електроенергії та водопостачання. Реально міста перебувають на межі гуманітарної катастрофи. У Тростянці росіяни просто обікрали всі магазини. Лише завдяки старанням місцевих фермерів, двох людей, випікається хліб і безкоштовно роздається людям", – сказав Денисенко.

Читайте також:
Яка зараз ситуація щодо відбиття російського вторгнення: оновлені дані Генштабу ЗСУ
Реклама

Дуже складна ситуація в Маріуполі Донецької області.

"Учора не вдалося зробити жодних гуманітарних коридорів. Ситуація - на межі гуманітарної катастрофи", – констатує Денисенко.

Відбувся бій біля Балаклії Харківської області.

Реклама

"Росіяни сьогодні спробували зробити прорив у районі Балаклії в сторону Дніпропетровщини, але їх зупинили. Розбита колона російської техніки. На Сумщині також відбувалися бої. Розбита невелика колона російської техніки", - розповів Вадим Денисенко, міністр внутрішніх спраав.

У планах окупанів – "росіяни хочуть прорватися з однієї сторони з Лубен Полтавської області, з іншої сторони - до Канівської ГЕС".

"Ситуація в Києві цієї ночі була відносно спокійною. Але ми розуміємо, що на підступах до Києва стоїть величезна армада російської техніки. Ситуація в Ірпіні, Бучі, Гостомелі дуже складна, надскладна", – сказав Денисенко.

Реклама

Радник міністра наголосив, що "ми знаємо, чого хоче ворог. І ми знаємо, як з ним боротися. Останні дні це точно показували".

Нагадаємо, штурмовики 128-ї бригади знешкодили ворожу ДРГ і вбили двох окупантів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно