Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вже за місяць Україну втретє намагатимуться зробити чистою

Вже за місяць Україну втретє намагатимуться зробити чистою
20 квітня 2013 року відбудеться третя Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!». Цього року до найбільшого прибирання країни організатори планують залучити 200 міст та 100 000 учасників (майже...

20 квітня 2013 року відбудеться третя Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!». Цього року до найбільшого прибирання країни організатори планують залучити 200 міст та 100 000 учасників (майже вдвічі більше ніж минулого року).

ВІДЕО ДНЯ

Акція «Зробимо Україну чистою!» є частиною всесвітнього руху «Let's do it world!», що виник 2008 року в Естонії, і в якому зараз беруть участь більше 7 000 000 чоловік у 96 країнах світу. Вже третій рік поспіль ініціатива «Зробимо Україну чистою!» об’єднує людей, які хочуть звільнити парки та вулиці від сміття.

Кількість людей, які долучаються до прибирання невпинно зростає кожного року. Нагадаємо, що перше Всеукраїнське прибирання відбулося в 2011 році та об’єднало 22 000 учасників з 56 міст України. Вже наступного року, прибрати вулиці та парки свого міста вийшли 51 000 учасників зі 110 населених пунктів, серед яких більше 60 національних і локальних компаній та організацій.

Реклама

Кожен, хто хоч раз добровільно прибирав парк, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урну. Більшість друзів такої людини теж перестануть смітити в її присутності. Так поступово — від людини до людини — країна стає чистішою.

«Важливим також є те, що до масового прибирання кожного року долучаються все більше українських компаній, які всіляко підтримують ініціативу і розвивають корпоративне волонтерство, не тільки виходячи своїм складом на прибирання обраної місцевості, але й забезпечуючи учасників акції необхідними для прибирання матеріалами (рукавичками та пакетами). Це свідчить про зростання соціальної відповідальності представників бізнесу в Україні», – кажуть організатори акції.

Реклама

Долучитися до прибирання та додати своє місто на мапу «Зробимо Україну чистою!» може кожен.

● Зареєструйся за лінком http://letsdoit.org.ua/clean/form/ – обери місце прибирання, прийди туди 20 квітня, отримай інвентар та зроби країну чистішою.

● Щоб організувати прибирання в своєму селі або місті, зареєструйся у формі на головній сторінці сайту http://letsdoit.org.ua/.

Реклама

● Запроси друзів, колег, знайомих зробити те саме.

● Поширюй інформацію про акцію в соціальних мережах, засобах інформації, серед друзів, сусідів і колег.

Об’єднаймо зусилля — Зробимо Україну чистою!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно