Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

США прийняли рішення звільнити Тимошенко

США прийняли рішення звільнити Тимошенко
Керівництво Сполучених штатів Америки вирішило, що екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко треба випустити із в'язниці і для цього у Київ їде впливова працівник Державного департаменту Венді...

Керівництво Сполучених штатів Америки вирішило, що екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко треба випустити із в'язниці і для цього у Київ їде впливова працівник Державного департаменту Венді Шерман.

ВІДЕО ДНЯ

"Знайомтеся. Це Венді Шерман. Вона четверта за значимістю людина в Держдепі США. Сьогодні Венді знаходиться в Польщі, а у вівторок має бути в Києві. Ось це режисер нашого політичного паноптикуму", - пише головний редактор сайту ord-ua.com Станіслав Речинський.

Він пише, що у Сполучених штатах прийняли рішення, що Тимошенко треба звільнити.

Реклама

"Почну з головного. Є рішення випустити Юлю (Тимошенко – ред). Зараз поляки будуть думати, як це краще зробити. Потрібно якось тепер обґрунтувати для європейського лохторату її вихід. Думаю, що поляки впораються з покладеним на них місією. Щоб не ходити навколо, відразу ж хочу всіх революціонерів заспокоїти. Восени ЄС з нами точно підпише угоду. Юля до того часу повинна бути вільна. Рішення прийнято!", - наголосив Речинський.

У травні 2012 року сенатор Джеймс Інхоф подав у комітет з міжнародних справ США проект резолюції зі закликом відпустити на волю екс-прем’єр-міністра України.

Реклама

У вересні минулого року Сенат Сполучених Штатів Америки схвалив резолюцію про звільнення Юлії Тимошенко та санкції, які можуть будуть застосовані до осіб, причетних до її ув'язнення.

Нагадаємо, Печерський суд 2011 року засудив Юлію Тимошенко до семи років ув'язнення. Тимошенко визнали винної за статтею 365 Кримінального кодексу, зокрема щодо перевищення нею повноважень під час переговорів з Росією щодо поставок газу у 2009 році.

18 січня Генеральна прокуратура України завершила розслідування кримінальної справи щодо вбивства у 1996-му році нардепа Євгена Щербаня, запевнившись, що Юлія Тимошенко замовила вбивство разом із тодішнім прем'єр-міністром Павлом Лазаренком.

Реклама

У справі про вбивство Євгена Щербаня Тимошенко може отримати довічне ув'язнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно